Stickers op maat of gepersonaliseerde stickers

wij maken het! Laat van je eigen afbeelding een muursticker maken. Onze ontwerp afdeling beschikt over alle kennis en tools om jouw idee of creatie uit te werken tot een prachtige unieke sticker.

Al jaren ontwerpen en verzorgen wij complete interieurdesigns en visuals voor de zakelijke markt. Veelal gaat het hier om complete metamorfoses of zeer grote afdrukken of een gehele ruimte een nieuwe unieke sfeer te geven. Sportscholen, restaurants, hotels en zelfs zwembaden hebben wij "aangekleed" met onze grootformaat (foto)afdrukken. 

Muurstickers en Raamstickers

Omdat grote interieurafdrukken voor veel mensen toch een dure aangelegenheid is, en bovendien men het niet zien zitten om een complete kamer te behangen, hebben wij van UniekeStickers.nl ervoor gekozen om ook een betaalbare manier van interieur decoratie aan te bieden. Naast ons assortiment Muurstickers en Raamstickers kunnen wij bovendien uw wensen of ideëen verwerken tot een gepersonaliseerde muursticker of raamsticker. Daarin is nagenoeg alles mogelijk. En omdat wij alles "in huis doen" van ontwerp tot product, kunnen wij de kosten bovendien laag houden. Omdat stickers op maat, zoals het woord al zegt, maatwerk is, kunnen wij helaas geen standaard prijzen roepen. Wat wij wel kunnen toezeggen is dat onze tarieven zeer scherp zijn!

Laat uw (sticker)wensen uitkomen en vraag middels onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend een offerte aan voor een op maat gemaakt stickerproduct.