Reseller / wederverkoper worden van UniekeStickers.nl

Reseller worden van UniekeStickers.nl houdt in dat u onze producten verkoopt zonder dat u deze producten hoeft te bezitten, aan te kopen, te produceren en/of te verzenden. U zet onze producten op uw webshop en plaatst de bestellingen van deze producten bij ons. U krijgt 15% korting op onze verkoopprijs en heeft de vrijheid om uw eigen verkoopprijs te bepalen. Het is dus ook geheel aan u hoeveel winst u op een product maakt. Kortom, u betaalt ons 85% procent van onze verkoopprijs en de rest is voor u!

Wel de lusten, niet de lasten!

Wanneer een klant één of meerdere producten bestelt via uw webshop, bestelt u deze producten bij ons. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling rechtstreeks en volledig blanco naar uw klant wordt verzonden. U hoeft dus geen voorraad in te slaan met het risico dat u deze niet verkoopt. Wij verzorgen u de afbeeldingen die u met onze producten in uw webshop plaatst, geheel kosteloos in bruikleen.
Echt enkel en alleen de bestellingen in onze webshop plaatsen en de betaling afhandelen is genoeg om uw klanten hun bestelling te verzorgen. Het bespaart u gegarandeerd tijd en dus geld.

Facturering en financiering

Als reseller van UniekeStickers.nl staat u met de afgesproken voorwaarden geregistreerd in ons systeem.
U betaalt de bestellingen direct via iDEAL of CreditCard in onze shop. U krijgt van ons een kortingscode waarmee u de korting op onze producten kunt verrekenen tijdens het betaalproces.
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u deze zo snel mogelijk uitleveren, maximaal binnen 7 werkdagen, blanco aan uw klant.

Kosteloos en zonder verlichtingen

Schrijf u kosteloos en zonder verplichtingen in, en start direct met uw verkoop. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op.