mei
02

Stickers Houd afstand

Onze stickers Houd afstand zijn ideaal om in te zetten als preventiemiddel tegen verspreiding van het coronavirus. Iedereen in Nederland moet zich houden aan de regels van social distancing, ook u als bedrijf of organisatie. Iedere branche dient weer andere protocollen te volgen. Niet alleen op het gebied van afstand houden, maar ook op het gebied van hygiëne en beschermingsmiddelen. Om uw cliënten, klanten of bezoekers te attenderen op de geldende anderhalve meter afstand regels binnen uw bedrijf zijn onze stickers Houd afstand ideaal. Ook als u het gedrag van mensen wilt beïnvloeden op het gebied van hygiene en bescherming zijn waarschuwingsstickers van groot belang. De anderhalve meter economie zal waarschijnlijk nog een tijd blijven bestaan. Zorg daarom voor goede stickers waarmee uw beleid duidelijk is voor iedereen.

houd afstand vloersticker corona
Wachtstippen zijn duidelijke markeringen die mensen attenderen op de 1,5meter-regel. De houd-afstand stickers zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen, zowel binnen als buiten toepasbaar.

Voldoe aan de regels van het corona protocol

Of u als bedrijf nu al open bent of straks weer open mag, het is belangrijk dat u uw klanten wijst op de afstandsregels en de vereisten die gelden binnen uw organisatie of branche. Afstand houden, goede hygiëne en beschermingsmaatregelen zijn onderdelen waar iedereen mee te maken heeft. Toch is ieder bedrijf weer anders. Daarom zijn juist stickers op maat zo belangrijk. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden op het gebied van corona stickers. Zo kunt u kiezen voor stickers voor looproutes, RIVM hygiëne regels, afstandslijnen of wachtstippen. Of uw bedrijf nu groot is of klein, een duidelijk zichtbaar beleid is voor iedereen beter. Waarschuwingsstickers met de regels op een rij zijn daarom onontbeerlijk voor een goed beleid. Daarmee beschermt u niet alleen de bezoekers van uw pand, maar ook de medewerkers van uw organisatie.

Verduidelijk uw corona beleid met corona stickers

Met ondersteunende stickers uit ons assortiment kunt u uw beleid in de anderhalve meter economie een duidelijk gezicht geven. Mensen mogen niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. De meeste mensen houden zich daaraan, maar sommigen vergeten het of kunnen de afstanden niet goed inschatten. Daarom zijn stickers met de boodschap Houd afstand ideaal. Heeft u een klein bedrijf of een kleine winkel, dan kiest u wellicht voor andere opties dan wanneer uw bedrijf wat groter is. Juist daarom is het handig dat onze stickers Houd afstand op diverse manieren geproduceerd kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor ieder denkbaar formaat, elke vorm en iedere gewenste kleur. Onze stickers zijn zelfs gratis te personaliseren. Kiest u voor pijlen, een cirkel of een vierkante sticker? Wilt u een corona sticker met een eigen tekst of logo? Onze corona stickers worden op maat gemaakt, zijn eenvoudig en snel aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen.

RIVM richtlijn hygiene stickerHygiëne stickers met de algemene richtlijnen van het RIVM om verspreiding te voorkomen. Eenvoudig te plakken in het toilet, op de spiegel of deur.

Het voordeel van onze Houd afstand stickers

Onze Houd afstand stickers hebben vele voordelen en daarom zijn ze uniek. Ze bieden een duurzame verkleving en zijn eenvoudig zonder lijmresten te verwijderen. Onze corona stickers zijn tevens geschikt voor iedere denkbare ondergrond. Zo passen ze op gladde oppervlakken zoals muren, vloeren of deuren. Maar ook op ruwe ondergronden zoals beton, hout en baksteen zijn ze prima aan te brengen. Wilt u een op maat gemaakte sticker, eventueel gratis gepersonaliseerd? Ook dat is mogelijk bij Unieke Stickers. Wij bieden op maat gemaakte stickers voor iedere branche en een snelle levering is mogelijk. Zo heeft u in een mum van tijd de beste corona stickers waarmee uw bedrijf het juiste protocol kan volgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze corona stickers of heeft u vragen over een product? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook als u een sticker nodig heeft die niet in ons assortiment opgenomen is kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Continue reading
  285 Hits
0 Comments
285 Hits
  0 Comments
apr
27

Raamfolie op maat gemaakt

Er zijn veel verschillende soorten raamfolie te koop. De meest voorkomen de raamfolie is de zogenaamde statisch hechtende raamfolie. Deze folie wordt veel verkocht in bouwmarken en is verkrijgbaar als een standaard rolletje die zelf op maat geknipt moet worden. Wil je het makkelijker en bovendien veel mooier aanpakken, dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakte raamfolie. Deze zelfklevende stickerfolie wordt zoals de naam al zegt volledig op maat gemaakt. Het leuke daarvan is dat de raamfolie gepersonaliseerd kan worden. Zo kunt u er tekst uit laten snijden, een leuk ontwerp of een creatief design. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

raamfolie voor badkamer
Tekst en afbeeldingen kunnen uit de raamfolie gesneden worden. Door de duurzame kleeflaag van de raamfolie kan deze zonder problemen worden toegepast in natte ruimten zoals badkamer, sauna of schuur

Op maat gemaakte raamfolie

Op maat gemaakte raamfolie is een zelfklevende stickerfolie die op maat gesneden wordt. Daarbij snijden wij met speciale snijplotters het ontwerp of design van uw keuze uit. Nadien wordt de raamfolie voorzien van een papiere beschermlaag die ook wel applicatietape wordt genoemd. Binnen enkele werkdagen na uw bestelling wordt de raamfolie netjes verpakt en naar u toe verzonden. Zodra u de raamfolie ontvangt zit daar een eenvoudige handleiding en een gratis montagerakltje bij. Het is belangrijk dat uw raam voorafgaande aan de montage goed schoon is! Als u daarna de stappen van onze meegestuurde handleiding volgt plakt u eenvoudig de raamfolie op uw raam is strijkt u de luchtbelletjes eenvoudig weg. Na 48 uur is de raamfolie volledig opgedroogd en verkleeft op uw raam.

 

raamfolie in de badkamer
Raamfolie wordt op maat gemaakt en kan dus ook eenvoudig op nagenoeg ieder soort raam aangebracht worden.

Raamfolie voordeur, keuken of badkamer

Raamfolie kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Niet alleen voor fraaie decoratieve doeleinden is raamfolie een mooie oplossing, maar ook voor praktische situaties zoals een doucheraam in uw badkamer, of een volledige inkijk in uw gang. Met onze raamfolie decoreert u op praktische wijze uw ramen. Raamfolie laat het licht goed door maar is niet doorzichtig. U kunt het vergelijken met matglas. Daarmee is uw privacy gewaarborgd en geeft u uw ramen een personal touch.

De voordelen van zelfklevende raamfolie van UniekeStickers

De voordelen van onze raamfolie voor u op een rij:

  • Zelfklevend folie voor een duurzame hechting op uw raam
  • Raamfolie wordt op maat gemaakt
  • Nagenoeg ieder idee op creatie mogelijk
  • Ongevoelig voor vocht dus toepasbaar in badkamer of schuur
  • Toepasbaar op nagenoeg elk raamrtype
  • Raamfolie kan zowel worden gesneden als bedrukt

 

Eenvoudig raamfolie op maat bestellen

U kunt de op maat gemaakte raamfolie eenvoudig via onze webshop bestellen. Daarbij vult u de gewenste afmetingen van de folie in en kunt u de bestelling snel en eenvoudig plaatsen. Zodra de bestelling is geplaatst gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag. U ontvangt binnen enkele werkdagen een ontwerpvoostel van de door u gekozen raamfolie op de door u opgegeven afmetingen per email. Pas als u tevreden bent over het ontwerpvoorstel wordt de op maat gemaakte raamfolie direct in productie genomen en heeft u deze binnen enkele werkdagen compleet met eenvoudige handleiding en gratis montage gereedschap in huis. De raamfolie afgebeeld op bovenstaande foto's is  onze raamfolie douche met douchespulletjes.

Wilt u de raamfolie liever door onze monteurs laten plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Voor lastige ramen, grote folies of gewoon omdat u dat op prijs stelt bieden wij u een unieke montageservice aan. U kunt dat eenvoudig aangeven tijdens uw bestelproces waarna u na de bestelling een vrijblijvende prijsopgave per email toegestuurd krijgt. Daarmee weet u van tevoren waar u aan toe bent en staat u niet voor een onaangename verassing. Voor de montage van de raamfolie werken wij met de monteurs van Deco Partners. Deco Partners ontwerpt, produceert en monteert o.a. raamfolie voor de zakelijke markt en heeft voldoende kennis en ervaring in huis om uw raamfolie goed en vakkundig bij u aan te brengen.

Continue reading
  68 Hits
0 Comments
68 Hits
  0 Comments
apr
05

Verfsjablonen maken van een foto

Wist u dat het mogelijk is om van een foto een echt verfsjabloon te maken? Wij laten u graag zien hoe eenvoudig en uniek het is om van uw eigen foto of afbeelding een echt verfsjabloon te maken!

Op maat gemaakte verfsjablonen

De verfsjablonen van UniekeStickers.nl worden voor u op maat gemaakt. Of u nu een mooie tekst op uw muur wilt, een logo op uw kast of gewoon een eigen patroon op de tegels, wij maken het snel en voordelig mogelijk. Maar wist u dat het ook mogelijk was om een verfsjabloon van een foto te laten maken?

verfsjabloon van eigen foto
Om een mooi resultaat te verkrijgen is het beste een foto uit te zoeken met zo min mogelijk achtergrond

Om van een foto een verfsjabloon te maken hebben wij om te beginnen natuurlijk een goede foto nodig. Het liefst een foto met weinig achtergrond óf een foto met veel contrast. Daarmee wordt het iets eenvoudiger om het onderwerp van de foto wat beter toonbaar te maken. Zodra u een mooie en geschikte afbeelding heeft gevonden kunt u deze tijdens het bestelproces bij onze op maat gemaakte sjablonen eenvoudig uploaden.

Zodra de foto is geupload en de bestelling is geplaatst gaat onze ontwerpafdeling direct aan de slag. Uw foto wordt met speciale software overgetrokken en er ontstaan contourlijnen. Deze contourlijnen kunnen later met onze snijplotters worden uitgesneden uit speciale sjabloonfolie.

sjabloon van foto of afbeelding
Het resultaat van digitaal overtrekken vormt  de basis voor het sjabloon

Een verfsjabloon van je eigen foto is echt uniek! 

Zodra onze ontwerpafdeling het voorstel klaar heeft wordt deze op de email naar de klant toe gezonden. Zodra de klant tevreden is het het resultaat wordt het design middels snijplotters uit speciale sjabloonfolie gesneden. Zo is er voor iedere ondergrond wel een bijpassende sjabloonfolie. Heeft u twijfels over welk type sjabloonfolie het best voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord per email of telefoon.

Zodra de folie is gesneden worden alle te sjabloneren elementen er met de hand uit gepeld. Hierdoor onstaan openingen welke later met verf of een spuitbus kunnen worden ingespoten. Om het geheel eenvoudig aan te brengen wordt er een zogenaamde applicatielaag overheen aangebracht. Deze zelfklevende witte papieren laag zorgt ervoor dat u het sjabloon eenvoudig als een sticker op de ondergrond kunt plakken, waarna u de applicatietape zonder problemen weer kunt verwijderen. 

 

sjabloneren van eigen foto
Na het wegpellen van de uitgesneden elementen wordt er een applicatie tape aangebracht zodat het sjabloon eenvoudig als een sticker op de ondergrond kan worden geplakt.

 

Zodra het sjabloon op de ondergrond is aangebracht, en het applicatiepapier is verwijdert, kan het sjabloneren beginnen. Omdat het zelfklevende sjablonen zijn is de kans op doorlekken zeer klein en kunt u eenvoudig met een roller, kwast of spuitbus over het sjabloon hee schilderen. Nadat de verf is opgedroogd kunt u het zelfklevende sjabloon voorzichtig verwijderen en kunt u genieten van uw unieke en op maat gemaakte foto sjabloon!

 

verfsjabloon van foto resultaat
En dit is het resultaat!

Meer informatie over op maat gemaakte verfsjablonen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze op maat gemaakte sjablonen? Neem gerust contact met ons op.

Continue reading
  158 Hits
0 Comments
158 Hits
  0 Comments
feb
23

Wandbestickering voor kinderkamers

Muren met structuur, of liever een behang dat zonder gedoe later weer eenvoudig verwijdert kan worden? Wat dacht u van een wandbestickering? Voor een tweetal kinderkamers hebben wij ditmaal een leuk design mogen ontwerpen en aangebracht op twee verschillende soorten wanden.

Continue reading
  491 Hits
0 Comments
491 Hits
  0 Comments
nov
24

Wat is het verschil tussen gesneden of bedrukte raamfolie? Wij leggen het je uit

Raamfolie wordt in een aantal varianten aangeboden; zo is er een gesneden raamfolie, een bedrukte raamfolie en een raamfolie met foto. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze raamfolies? Wij leggen het je in dit artikel uit.

Continue reading
  1316 Hits
0 Comments
1316 Hits
  0 Comments
aug
30

De mogelijkheden van raamfolie

U heeft een groot raam in uw keuken of woonkamer en mensen kunnen zonder belemmering naar binnen kijken, of uw voordeur heeft zoveel glas dat het net lijkt alsof er niet eens een deur in zit. Wat doet u dan? Natuurlijk kunt u bij de bouwmarkt een gordijntje of een stuk vitrage kopen. Maar dat houdt zoveel licht tegen en brengt veel stof en schoonmaakwerk met zich mee. Heeft u dan wel eens aan raamfolie gedacht? De raamfolie producten van UniekeStickers.nl worden op maat geproduceerd uit duurzame foliesoorten, zijn eenvoudig en zonder luchtbelletjes aan te brengen en geven licht en sfeer aan uw ruimte!

Continue reading
  2220 Hits
0 Comments
2220 Hits
  0 Comments
dec
12

Arabische of Chinese raamfolie

raamfolie_marokkans

 

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom maken wij onze raamfolie voor u op maat. Gewoon zoals u dat wilt. Zo hebben wij ook veel klanten die graag een raamfolie in hun eigen moedertaal wensen te hebben. Of u nou Russisch, Chinees of Marokkaans bent, wij ontwerpen en produceren het voor u.

Continue reading
  4284 Hits
0 Comments
4284 Hits
  0 Comments
nov
22

Fotobehang met bloemen; dit zijn de mogelijkheden

Fotobehang-met-bloemen---dit-zijn-de-mogelijkheden

Bloemen, wie houdt er niet van? Een verse bos bloemen op tafel, de prachtige bloemenvelden in het voorjaar, zelfs de grote meesters waren er dol op: van de zonnebloemen van Van Gogh tot de waterlelies van Monet. Wilt u ook iedere dag genieten van uw favoriete bloemen? Denk dan eens aan fotobehang met bloemen. Wij laten in dit artikel de mogelijkheden zien.

Continue reading
  3452 Hits
0 Comments
3452 Hits
  0 Comments
okt
17

De voordelen van het gebruik van glasfolie

semi-transparante-raamfolie-met-log_20171017-210013_1

Glasfolie kan gebruikt worden om veel redenen. De ene persoon prefereert net dat beetje extra privacy in zijn/haar huis en de ander vindt het zachte licht prettiger dan hard daglicht. Ook kan het worden gebruikt om een patronen op een subtiele en nette manier in te verwerken. Glasfolie kan werkelijk een nieuwe dimensie toevoegen in een ruimte. Maar, wat zijn precies de voordelen van het gebruik van zulk glasfolie? Lees dit artikel om erachter te komen.

Continue reading
  1878 Hits
0 Comments
1878 Hits
  0 Comments
apr
13

Verfsjablonen voor op de muur, wat zijn de mogelijkheden?

Verfsjablonen voor op de muur, wat zijn de mogelijkheden?

Is uw woning of kantoor toe aan een opknapbeurt? Een verfsjabloon is een handig hulpmiddel wanneer u uw wanden of meubels een creatieve touch wilt geven. U kunt hierbij denken aan uw bedrijfslogo op de wanden van uw kantoor, maar ook aan een mooie tekening op de slaapkamer van uw kinderen. Alles is mogelijk! Verfsjablonen zijn gemaakt van flexibele folie en hierdoor eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere vlakke ondergrond. Een laagje verf er overheen en u kunt genieten van uw gepersonaliseerde wand of meubelen! Om u wat meer inspiratie te geven, zetten we in dit artikel alle mogelijkheden met betrekking tot verfsjablonen op een rijtje.


Voor iedere ondergrond

Voor vrijwel elke ondergrond zijn er geschikte verfsjablonen te bestellen. Zo kunt u niet alleen uw houten bijzettafeltje voorzien van een leuk patroon of persoonlijke quote, ook kunt u hiermee uw huisnummer naast de voordeur verven. Zo wordt een huisnummerbordje overbodig. Hartstikke origineel! Tevens zijn verfsjablonen geschikt voor ondergronden als hout, tegels, behang en zelfs radiatoren of trottoirs. Schaf wel een verfsoort aan die goed pakt op de gewenste ondergrond. Indien gewenst kunnen wij u een sample toesturen om deze te testen.

 sjabloon maken

Verschillende designs

U kunt verfsjablonen bestellen in veel verschillende designs. Een leuke tekst of quote is nog altijd hartstikke modern en zien we vaak terug in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Een vrolijke afbeelding doet het juist goed in de slaap- of speelkamer van uw kind. Uiteraard blijft de keuze van de vorm geheel bij u. Heeft u met het zelf bedenken toch wat moeite? Bekijk dan onze vaste verfsjablonen op de website. Zo voorziet u in één handomdraai iedere ruimte binnen uw woning van een originele afbeelding of print!

Uw eigen ontwerp

Toch liever uw eigen design aan de wand? Geen enkel probleem! U kunt eenvoudig uw eigen quote, bestand, favoriete patroon of zelfgemaakte tekening als verfsjabloon laten maken. U kiest hiervoor eerst het soort sjabloonfolie. Deze moet geschikt zijn voor een gladde of juist ruwe ondergrond; net waar u deze wilt gebruiken. Vervolgens upload u uw eigen ontwerp. Een paar dagen later heeft u uw zelfgemaakte verfsjabloon in huis. Een likje verf erover en u heeft uw zelfontworpen design waar u hem maar wilt hebben.

verfsjablonen voor de zakelijke markt


Op onze website vindt u een overzicht van ons assortiment verfsjablonen. Bent u overtuigd van de voordelen van verfsjablonen en wilt u meer weten over de mogelijkheden, ons assortiment of uw eigen ontwerp verfsjablonen laten maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Continue reading
  5172 Hits
1 Comment
Recent comment in this post
Guest — Gerjanne de Kock
Gave opties zeg! Ik zit weer vol inspiratie, bedankt! Gerjanne
donderdag 18 mei 2017 16:10
5172 Hits
  1 Comment
mrt
18

Customized Fotobehang voor meisjeskamer

Customized Fotobehang voor meisjeskamer

Echt op maat gemaakt fotobehang voor de meidenkamer. Roze, hartjes, prinsesjes en feeën. Alles is in het behang verwerkt. Zelfs een naam wordt er subtiel maar fraai in verwerkt. Jouw eigen op maat gemaakte fotobehang. Voor een tweetal klanten uit Lexmond hebben wij dit behang mogen produceren en monteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel meer...

Continue reading
  3776 Hits
0 Comments
3776 Hits
  0 Comments
mrt
17

Raamfolie met fotoprint op maat gemaakt

Raamfolie met fotoprint op maat gemaakt

Voor Zorgcomplex 's Heeren Lo heeft UniekeStickers leuke op maat gemaakte raamfolies mogen produceren en monteren. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder...

Continue reading
  5838 Hits
0 Comments
5838 Hits
  0 Comments
mrt
15

Stickers voor je schutting

Stickers voor je schutting

Decoreer je tuinhek of schutting met een fotosticker

De lente is in aantocht maar de tuin ziek er nog winters uit. Met een mooie voorjaarsfoto op sticker voor je tuinschutting krijg je direct het voorjaarsgevoel! Lees snel meer over onze schuttingstickers...

Continue reading
  4324 Hits
0 Comments
4324 Hits
  0 Comments
mrt
04

Raamfolie aanbrengen, wij leggen het stapsgewijs uit

Raamfolie aanbrengen, wij leggen het stapsgewijs uit

Heeft u last van veel inkijk in uw woning? Dan is raamfolie hiervoor een mooie oplossing! Op deze manier zorgt u eenvoudig voor wat meer privacy. Maar raamfolie kan naast een praktische functie ook een decoratieve functie hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld uw voordeur opleuken met een pakkende tekst of met uw familienaam. En wat dacht u ervan om uw douchewand of badkamerraam een kleine opknapbeurt te geven? De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt ervoor kiezen om uw ramen te laten beplakken, maar u kunt het net zo eenvoudig zelf doen. In dit artikel leggen wij stapsgewijs uit hoe u dit het best kunt aanpakken. Succes gegarandeerd!


 

1. Op maat maken

Het is natuurlijk het handigst om raamfolie op maat te bestellen, dit scheelt u namelijk veel pas- en meetwerk. Meet daarvoor uw raam op. Wij ontwerpen en produceren uw raamfolie volledig op maat zodat de montage voor u een stuk eenvoudiger is. Ga voordat u begint met het bevestigen van de raamfolie nogmaals goed na of het de juiste afmetingen heeft besteld. Mocht de raamfolie iets te groot zijn dan kunt u het overtollige stukje folie na het drogen eenvoudig afsnijden.

2. Schoonmaken van het oppervlak

Vervolgens is het van belang dat u het raam waarop u de folie wilt bevestigen goed schoonmaakt. Gebruik voor een optimaal resultaat lauwwarm water met een scheutje ammoniak. Dit ontvet de ramen grondig waardoor de raamfolie beter hecht aan het oppervlak. Daarnaast kunt u op deze manier voorkomen dat er vuil terecht komt tussen de folie en het raam. Kleine verfspatjes kunt u eenvoudig verwijderen met een verfkrabber. Hoe schoner het raam, hoe mooier de raamfolie straks op uw raam zit!

neutrale raamfolie

3. Plakken maar!

Het bevestigen van uw raamfolie is een secuur werkje. Bij grote raamfolies raden wij dan ook aan om het met zeker twee personen te bevestigen. Het handigst is om in één hoek te beginnen en stukje bij beetje de beschermlaag (schutvel) los te halen. Vervolgens spuit u zowel het raam, als de plakkant van de raamfolie flink nat met een plantenspuit gevuld met water en een klein scheutje afwasmiddel. Zodra de folie als het raam goed nat zijn plakt u de raamfolie op het raam. Doordat deze flink nat is met water en zeep zal de folie niet direct hechten. Druk de folie stevig aan wanneer u zeker weet dat het op de juiste plaats zit en wrijf voorzichtig vanuit het midden naar buiten toe het vocht weg met het gratis meegeleverde spateltje. Op deze manier voorkomt u dat er lucht tussen het raam en de folie komt. Heeft u nog niet eerder met raamfolie gewerkt en bent u bang dat het wellicht niet in één keer goed gaat? Dan kunt u ook gebruik maken van de montageservice van UniekeStickers.nl.

Geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met raamfolie? Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment raamfolie. Laat u het liever door een professional bevestigen of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Continue reading
  5877 Hits
0 Comments
5877 Hits
  0 Comments
dec
23

Decoreer uw voordeur met raamfolie

Decoreer uw voordeur met raamfolie

Heeft u ook last van inkijk bij uw voordeur? Natuurlijk kunt u er een girdijntje ophangen, maar het is toch veel mooier om het glas te decoreren met Raamfolie? Hiermee krijgt het glas een waar matglas effect alsof deze is gezandstraald. Bovendien kunt u zelf uw eigen raamfolie bedenken, ontwerpen of laten maken! Hoe? Lees dan snel verder...

Continue reading
  8960 Hits
2 Comments
Recent Comments
Guest — Miranda
Leuk artikel en mooie foto's.
woensdag 25 januari 2017 10:07
Guest — Karin
Hier was ik naar op zoek, ik wil namelijk voor mijn eigen schoonheidssalon aan huis ook de deur met raamfolie bedekken.
vrijdag 10 februari 2017 10:53
8960 Hits
  2 Comments
dec
20

Autoruit bestickeren

Autoruit bestickeren

Voor een klant uit Zeeland hebben we een fraaie achterruitsticker geproduceerd en gemonteerd. Onze klant heeft zelf het ontwerp gemaakt en aangeleverd. Door de sticker op One-Way-Vision te printen kan er van buitenaf niet naar binnen worden gekeken, maar is het zich van binnenuit niet belemmerd. Hierdoor kan de gehele achterruit worden voorzien van een sticker met opdruk.


sticker autoruit

 

Foto of Reclame op de achterruit

Door gebruik te maken van de gaatjesfolie, of ook wel perforatiefolie genoemd, kan zoals gezegd de gehele achterruit worden voorzien van een fotoprint. Ook wordt deze manier van bestickeren vaak gebruikt als Reclame. Door je bedrijfslogo gecombineerd met foto's op de achterruit te printen verander je de achterruit in een opvallend Reclamestuk voorzien van informatieve en decoratieve foto's. Natuurlijk kun je de folie ook gewoon gebruiken om de achterruit van je auto te pimpen door er een mooie foto of je eigen creatie op te laten drukken. Daarbij kunt u zelf de folie aanbrengen of dit door ons te laten doen.

achterruitsticker

Meer informatie over Gaatjesfolie voor uw achterruit

De perforatiefolie kan voor veel doeneinden gebruikt worden. Creëer extra privacy op uw ramen, maar ook bijzonder geschikt als Reclamesticker op uw winkelruit. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of prijzen van OneWay-Vision folie voor bijvoorbeeld de achterruit van uw auto of de etalageramen van uw winkel? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van OneWay-Vision Perforatiefolie of voor een scherpe prijsopgave.

Continue reading
  6148 Hits
2 Comments
Recent Comments
Guest — Miriam
Hallo Zou dat ook gaan op een windscherm van m'n scooter?
woensdag 21 december 2016 07:53
Guest — Uniekestickers.nl
Goedemiddag Miriam, Het is zeker mogelijk om de one way vision te plakken op een scooterscherm. Het is alleen wel zo dat u dan we... Read More
woensdag 21 december 2016 17:07
6148 Hits
  2 Comments
nov
17

Fotobehang met bos, 3 inspirerende voorbeelden!

Fotobehang met bos, 3 inspirerende voorbeelden!

Het wordt steeds populairder - fotobehang in huizen en bedrijfspanden. Zo kan het behang het middelpunt zijn van de kamer of de show stelen in een vergaderruimte. Fotobehang met bos kan zeer fris en rustgevend zijn. Wij geven je alvast drie inspirerende voorbeelden, zodat je hiervan beter beeld krijgt. Lees snel verder!

Continue reading
  5969 Hits
0 Comments
5969 Hits
  0 Comments
okt
19

Foto op behang

Foto op behang

Je eigen foto op behang

Wil je de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer echt een unieke uitstraling geven? Laat dan je eigen foto levensgroot drukken op behang. Een fotoprint op behang is niet alleen uniek, maar bovendien ook nog heel persoonlijk. Zo maak je van iedere saaie muur een persoonlijke blikvanger.

Continue reading
  4699 Hits
0 Comments
4699 Hits
  0 Comments
okt
18

Raamfolie voordeur met huisnummer of naam

Raamfolie voordeur met huisnummer of naam

Uw huisnummer of naam mooi en uniek gesneden uit hoge kwaliteit raamfolie? UniekeStickers maakt uw voordeur persoonlijk en uniek met op maat gemaakte raamfolie. Bovendien is onze raamfolie ook nog eens zeer betaalbaar!

Continue reading
  13142 Hits
0 Comments
13142 Hits
  0 Comments
sept
30

Eenvoudig sjablonen maken

Eenvoudig sjablonen maken

Zonder beperkingen zoals "bruggen" je eigen verfsjablonen maken? Bij UniekeStickers.nl produceren wij sjablonen van jouw logo, foto of bestand. Zonder lastige beperkingen!

Continue reading
  2149 Hits
0 Comments
2149 Hits
  0 Comments
sept
27

Spuitsjablonen voor Naturalis

Spuitsjablonen voor Naturalis

Voor Naturalis heeft UniekeStickers.nl een serie spuitsjablonen mogen produceren. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van sjablonen met een extreem sterke kleeflaag, waardoor de verfsjablonen zonder problemen op iedere ongegrond hechten.

Continue reading
  1886 Hits
0 Comments
1886 Hits
  0 Comments
sept
26

Milieuvriendelijk printwerk met extreem hoge kwaliteit

Milieuvriendelijk printwerk met extreem hoge kwaliteit

Met trots beschikt UniekeStickers als eerste in Europa over de allernieuwste Roland SG540 printer met TrueVIS inkten. Hiermee produceren wij printwerk in nóg hogere resolutie, duurzame kwaliteit en bovendien milieuvriendelijk.


TrueVIS-inkt is de volgende evolutie voor de eco-solvent inkttechnologie. De TrueVIS-inkt heeft het GREENGUARD Gold-certificaat dat staat voor de kwaliteit van de binnenlucht. Dat garandeert dat de inkt veilig en geschikt is voor gebruik in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

Bovendien beschikt de nieuwe machine over zogenaamde FlexFire-printkoppen die zeer nauwkeurig druppels in drie groottes over een breed printbereik afvuren, voor zeer hoogwaardige print resultaten en een efficiënt inktgebruik.

Continue reading
  1383 Hits
0 Comments
1383 Hits
  0 Comments
juni
29

Glasfolie met uw logo

Glasfolie met uw logo

Laat uw logo of bedrijfsnaam uit glasfolie snijden én monteren. UniekeSticker.nl ontwerpt, produceerd én monteert glasfolie, of ook wel privacyfolie genaamd, snel goed en voordelig op maat.

Continue reading
  4081 Hits
0 Comments
4081 Hits
  0 Comments
juni
21

Slaapkamer in Dino style

Slaapkamer in Dino style

Ook zo gek van de nieuwe Dino rage? De dinoplaatjes van Albert Hein zijn enorm polulair. Zou het dan ook niet supervet zijn als jouw slaamkamer ook geheel in een Dino landschap verandert? Dat kan nu snel en gemakkelijk met het Dinobehang, Dinostickers of Dinoraamfolie van UniekeStickers.nl - Pimp jouw slaapkamer in Dino style.

Continue reading
  5431 Hits
0 Comments
5431 Hits
  0 Comments
juni
13

Uw eigen glasfolie laten maken

Uw eigen glasfolie laten maken

Uw eigen glasfolie laten ontwerpen en produceren duur en ingewikkeld? Niet bij UniekeStickers.nl. Bij UniekeStickers.nl betaald u helemaal niets voor het ontwerp! Wij ontwerpen, produceren en (eventueel) monteren uw persoonlijke raamfolie geheel naar eigen wens. Snel en vakkundig.

Continue reading
  1465 Hits
0 Comments
1465 Hits
  0 Comments