By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

De voordelen van het gebruik van glasfolie

semi-transparante-raamfolie-met-log_20171017-210013_1

Glasfolie kan gebruikt worden om veel redenen. De ene persoon prefereert net dat beetje extra privacy in zijn/haar huis en de ander vindt het zachte licht prettiger dan hard daglicht. Ook kan het worden gebruikt om een patronen op een subtiele en nette manier in te verwerken. Glasfolie kan werkelijk een nieuwe dimensie toevoegen in een ruimte. Maar, wat zijn precies de voordelen van het gebruik van zulk glasfolie? Lees dit artikel om erachter te komen.

 Extra afscheiding van ruimtes

Ondanks dat sommige ruimtes alleen door stukje glas van elkaar worden gescheiden, kan dof glasfolie ervoor zorgen dat de ruimtes echt gescheiden van elkaar. Er is dan namelijk meer privacy, wat ervoor zorgt dat de ruimtes veel optimaler worden benut. Dit kan uiteraard allemaal naar eigen wens, aangezien wij raamfolie op maat aanbieden. Hier kun u uw eigen ontwerp uploaden, de maten bepalen en kiezen voor de door u gewenste afwerking.

semi transparante glasfoliefolie bedrijfslogo

Decoratiedoeleinden

Veel mensen kiezen voor glasfolie om meerdere redenen tegelijk. Eén van de meest belangrijke redenen is de mogelijkheid om decoratie in te verwerken. Op deze manier dient glasfolie meerdere functies tegelijk. Het zorgt voor privacy en ruimteafscheiding, maar zorgt er ook voor dat de interieurstijl wordt geuit via het interieur van het huis. U kunt hiervoor glasfolie op maat en naar eigen ontwerp bestellen bij ons. Zo kunt er zeker van zijn dat uw bestikkering 100% uniek is!

raamfolie restaurant

Extra zonwering

Het is erg vervelend om binnen te zitten op een plek waar de zon recht in uw ogen schijnt. Een logische reactie hierop is het sluiten van de lamellen of gordijnen, maar dat zorgt vaak voor vervelend en (te) weinig licht in de ruimte. Vooral tijdens een werkoverleg is dit niet ideaal, wilt u dat al uw collega’s fit en wakker blijven. Daarom is het laten plaatsen van glasfolie hiervoor een uitkomst. De vervelende felle lichtinval wordt hierdoor geblokkeerd, maar er is alsnog genoeg lichtinval in de ruimte. Bij een overleg kan het zelfs zorgen voor meer focus, aangezien collega’s niet meer worden afgeleid door wat er zicht buiten plaatsvindt. Win-win!

melkglasfolie op maat gemaakt particulier

Ziet u nu de voordelen in van glasfolie en bent u daardoor benieuwd naar de mogelijkheden hierin? Bekijk dan het volledige assortiment op onze website om inspiratie op te doen. Zoekt u iets en staat het niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we u namelijk meer vertellen over de exacte mogelijkheden!

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image