By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

Decoreer uw voordeur met raamfolie

Decoreer uw voordeur met raamfolie

Heeft u ook last van inkijk bij uw voordeur? Natuurlijk kunt u er een girdijntje ophangen, maar het is toch veel mooier om het glas te decoreren met Raamfolie? Hiermee krijgt het glas een waar matglas effect alsof deze is gezandstraald. Bovendien kunt u zelf uw eigen raamfolie bedenken, ontwerpen of laten maken! Hoe? Lees dan snel verder...

 

zelf raamfolie ontwerpen

Eenvoudig raamfolie bestellen

Raamfolie kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. U meet de afmetingen van uw raam op en vult deze in. Er wordt direct een totaalprijs berekend zodat u direct weet hoeveel uw raamfolie gaat kosten.

Maar hoe gaat dat nou in zijn werk? Raamfolie is een duurzame polymere folie van hoge kwaliteit. Deze is niet te vergelijken met de goedkope plakfolies uit de bouwmarkt. Onze folie is zelfklevend en veilig te gebruiken op HR++ isolatieglas. Deze raamfolie wordt gesneden of bedrukt, net wat u wilt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uit naam en/of huisnummer uit de folie snijden. Zodra wij de uitgesneden elementen uit de raamfolie hebben gepeld monteren wij er een zogenaamde applicatietape overheen. Deze papieren laag zorgt ervoor dat alle losse elementen bij elkaar blijft zitten en straks als één sticker op het raam kan worden bevestigd.

raamfolie gesneden met applicatietape

Het ziet er op het eerste gezicht een beetje rommelig uit, maar het resultaat zal u verbluffen!

De ramen schoonmaken voordat deze beplakt worden

Voordat de raamfolie kan worden aangebracht is het belangrijk de ramen goed schoon en vetvrij te maken. Zodra u dat heeft gedaan kan het raam flink nat worden gemaakt met water en een paar druppeltjes zeep. Het eenvoudigst kunt u dit in een plantenspuit doen, waarna u het raam helemaal nat spuit.

De raamfolie legt u op een schone en stofvrije vlakke ondergrond. Hiervan haalt u de papieren drager af zodat de folie met de kleefzijde naar u toe ligt. Dit wordt uitvoerig behandeld in onze gebruikershandleiding, of bekijk onze montagevideo.

voordeur zonder raamfolie gemonteerd

Maak ook de kleefzijde van de raamfolie kletsnat. Hoe natter het raam en de folie gemaakt worden, hoe eenvoudiger de montage verloopt. Tevens verkleint dit de kans op luchtbellen. Nadat u zowel het raam als de folie heeft natgemaakt kunt u de folie op het raam plakken en deze met het meegeleverde rakeltje aanstrijken, zodat al het overtollige water er onder vandaan loopt. Nu is het even een kwestie van geduld. De folie moet goed drogen voordat de applicatietape eraf gehaald kan worden! Wij adviseren minimaal 48 uur.

Na 48 uur kunt u de applicatietpe voorzichtig verwijderen en zal de raamfolie er prachtig, strak en zonder luchtbellen op zitten.

voordeur met raamfolie beplakt

Raamfolie laten monteren door een monteur?

Hoewel onze raamfolies goed zelf te plakken zijn kunt u er natuurlijk ook voor kiezen het door ons te laten doen. Onze monteurs zijn ervaren plakkers die deze folies dagelijks monteren. Hierdoor weet u zeker dat uw raamfolie er superstrak op komt te zitten, waarvan u jaren plezier zult hebben! Deze optie kunt u eenvoudig aanvinken tijdens het bestelproces in onze webshop.

Heeft u vragen over onze raamfolies, of wilt u weten wat het voor u zou gaan kosten? Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden van raamfolie, of voor een scherpe prijsopgave.

 

Comments 2

Guest - Miranda on woensdag 25 januari 2017 10:07

Leuk artikel en mooie foto's.

Leuk artikel en mooie foto's.
Guest - Karin on vrijdag 10 februari 2017 10:53

Hier was ik naar op zoek, ik wil namelijk voor mijn eigen schoonheidssalon aan huis ook de deur met raamfolie bedekken.

Hier was ik naar op zoek, ik wil namelijk voor mijn eigen schoonheidssalon aan huis ook de deur met raamfolie bedekken.
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image