By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

Etalagestickers en winkelruitstickers

Etalagestickers en winkelruitstickers

Snel en eenvoudig uw promotie of aanbiedingen onder de aandacht brengen? Met onze statisch hechtende etalagestickers is dat een fluitje van een cent!

Een reclame-uiting moet opvallen, maar heeft u daarbij al gekenen of het winkelpersoneel zelf eenvoudig de uitingen kan aanbrengen? Denk aan het aanbrengen en verwijderen ervan. Statisch hechtende stickers zijn heel geschikt voor korte-termijn reclame.

Statisch hechtende stickers

Statisch hechtende stickers zijn onder andere zeer geschikt voor korte-termijn promotie omdat het materiaal gemiddeld drie maanden blijft zitten. Hoe minder je de sticker verplaatst en hoe gladder het oppervlak, des te langer blijft hij goed zitten. Het materiaal is in iedere vorm contour te snijden. Hierdoor sluiten de reclame-uitingen beter aan bij uw producten en vergoot u de aandacht van het winkelend publiek.

De voordelen van statisch hechtende reclamestickers

Snel en eenvoudig zelf aan te brengen.
Het kan wel eens voorkomen dat u tijdens een campagne de reclameboodschap wilt wijzigen. Bijvoorbeeld tijdens de uitverkoop of als er andere prijzen of kortingen gaan gelden. Statisch hechtende stickers kunnen in dat geval zeer snel aangebracht en weer verwijderd worden door uw eigen winkelpersoneel. Hiermee bespaar je de kosten van een relatief duur reclamebedrijf. Het gebruik van statische hechtende stickers is daarmee tijdbesparend en kostenefficiënt.

Milieuvriendelijk
Een groot deel van de winkeliers hecht veel waarde aan het milieu. Bewust omgaan met het milieu houdt ook in dat u bewust kiest voor milieuvriendelijke materialen. Statisch hechtende stickers bevatten geen lijm of schadelijke chemicaliën. Bovendien hoeft u na het verwijderen van een sticker geen schadelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Statisch hechtende stickers zijn recyclebaar en kunnen veilig door verbranding vernietigd worden. Een veilige keuze voor het milieu dus.

Voordelig op maat gemaakt
Naast de standaard designs in onze webshop kunnen wij uw reclamestickers ook geheel op maat maken. Iedere kleur, grootte, vorm en tekst is daarbij mogelijk. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Intereur Graphics en Reclame zetten wij uw wensen snel en voordelig om in een aantrekkelijke reclame-uiting.

sale stickers

 

Bestel snel en gemakkelijk uw statisch hechtende reclamestickers in onze webshop bestel direct button of neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image