By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

Foto op behang

Foto op behang

Je eigen foto op behang

Wil je de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer echt een unieke uitstraling geven? Laat dan je eigen foto levensgroot drukken op behang. Een fotoprint op behang is niet alleen uniek, maar bovendien ook nog heel persoonlijk. Zo maak je van iedere saaie muur een persoonlijke blikvanger.

Hoge kwaliteit print op behang

Een fotoprint op behang wordt op hoge kwaliteit vliesbehang geprint. Door gebruik te maken van UV bestendige en krasvaste inkt heb je jarenlang plezier van jouw posterbehang. Bovendien gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke inkt voor een een adembenemend en veilig behangresultaat.

Trouwfoto op behang

Zo hebben wij voor een klant haar trouwfoto levensgroot op fotobehang geprint. Door gebruik te maken van duurzaam behang en handzame behangbanen is de montage ook nog eens eenvoudig. In dit geval wordt de muur met kant-en-klare behanglijm ingelijmd waarna het behang eenvoudig op de muur bevestigd kan worden. Bovendien is het fotobehang van UniekeStickers zonder stoomapparaat en papierresten weer te verwijderen. Dat maakt behangen nog eens leuk!

trouwfoto op behang

Ook je eigen fotobehang bestellen?

Wil je ook jouw eigen fotowand bestellen? Bestel snel en eenvoudig je eigen fotoprint op behang in onze webshop of neem contact op middels ons contactformulier.

Fotobehang voor de zakelijke markt

naadloos fotobehang

Naast fotobehang voor particulieren ontwerpt, produceert en monteert UniekeStickers ook muurprints voor de zakelijke markt. Fotobehang voor de zakelijke markt drukken wij op PVC vrij vinyl en kant uit 1 stuk worden geproduceerd en gemonteerd. Naadloos fotobehang dus. Ga snel naar onze zakelijke pagina om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image