Fotobehang met bloemen; dit zijn de mogelijkheden

Fotobehang-met-bloemen---dit-zijn-de-mogelijkheden

Bloemen, wie houdt er niet van? Een verse bos bloemen op tafel, de prachtige bloemenvelden in het voorjaar, zelfs de grote meesters waren er dol op: van de zonnebloemen van Van Gogh tot de waterlelies van Monet. Wilt u ook iedere dag genieten van uw favoriete bloemen? Denk dan eens aan fotobehang met bloemen. Wij laten in dit artikel de mogelijkheden zien.

 

Fris een saaie muur op

Laat een saaie muur tot leven komen met fotobehang met een fris bloemendesign. Kan die saaie witte wand achter uw bed of die nis in uw woonkamer wel een oppepper gebruiken? Kies dan voor een frisse bloesemtak of een prachtige macro close-up voor een sprankelend lentegevoel in uw huis. Wij beschikken over prachtige exclusieve bloemenfoto's: loepzuiver en kristalhelder gedrukt op een stevig vliesbehang van professionele kwaliteit. Houd de rest van het interieur rustig en stijl het af met subtiele pastelkleuren zoals lila, lichtblauw en roze, die u terug laat komen in kussens, vazen en gordijnen.

Romantiek ten top

Bloemenprints kunnen ook een hele romantische sfeer aan een ruimte geven. Vooral rozen staan hierom bekend, maar u kunt ook denken een aan een bomenlaan in het bos bezaait met roze bloemen. U kunt er ook voor kiezen om een eigen foto te laten drukken op fotobehang. Een mooie trouwfoto aan de muur is bijvoorbeeld prachtig, maar fotobehang van uw trouwboeket kan ook een origineel idee zijn.

Altijd een vakantiegevoel

Dat bloemen vrolijk maken is algemeen bekend, maar ze kunnen ook heel goed herinneringen ophalen. Bijvoorbeeld aan de ene tropische vakantie op Bali. Dat geldt bovendien ook voor geuren. Denkt u zich eens in: lekker wegdromen in een heerlijk geurend bad met op de muur een levensgrote lotusbloem. U waant zich zo op Bali of een ander tropisch vakantieparadijs. Het PVC-vrije fotobehang is gegarandeerd waterafstotend en kan dus prima worden aangebracht in vochtige ruimtes zoals een badkamer

Fotobehang naar eigen ontwerp

Bent u creatief en zou u het liefst uw eigen fotobehang ontwerpen? Ook dat kan! Met een eigen ontwerp weet u zeker dat u iets unieks aan uw muur heeft. Bovendien kunt u het ontwerp helemaal afstemmen op uw eigen smaak en stijl. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tekst toe te voegen of verschillende bloemenfoto's te combineren. Ook als u zelf wat minder creatief bent, maar wel een mooie foto heeft, helpen wij u graag met advies en tips.

Thuis of op kantoor, fotobehang met bloemen staat overal prachtig

Ook op kantoor staat fotobehang met een bloemenprint prachtig. UniekeStickers ontwerpt, produceert en monteert niet alleen fotobehang voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt. Fotobehang voor de zakelijke markt drukken wij op PVC vrij vinyl en kant uit 1 stuk worden geproduceerd en gemonteerd. Naadloos fotobehang dus. Ga snel naar onze zakelijke pagina om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Naast fotobehang met bloemen hebben wij tevens een zeer uitgebreid assortiment met andere printvarianten. Denk hierbij aan fotobehang met dieren, steden, landschappen en zelfs voetbal. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
vrijdag, 29 maart 2024

Captcha Image

Klantbeoordeling