By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

Muurstickers, wat zijn de mogelijkheden

Muurstickers, wat zijn de mogelijkheden

Muurstickers creëren snel en gemakkelijk een hele andere sfeer in huis. Het is een eenvoudige toevoeging aan het interieur en zorgen voor het middelpunt in de woon- of slaapkamer. De stickers kunnen in één standaard kleur of als full color worden gedrukt. Dit maakt de keuze voor design erg ruim. Benieuwd naar alle mogelijkheden van muurstickers? Wij leggen het hieronder uit!

 

Verschillende ondergronden

De ondergrond van een muursticker is erg belangrijk omdat die ervoor zorgt, dat de sticker goed plakt. Ook zorgt het voor een goede zichtbaarheid van de afbeelding of tekst. De stickers van Unieke Stickers worden gedrukt op duurzaam polymeer vinyl. Deze stickers zijn zeer eenvoudig te plakken en gaan langer mee.

Kamers opleuken

Muurstickers zijn er in allerlei soorten en maten. Dit betekent dat ze ook in verschillende kamers van het huis geplaatst kunnen worden. In de woonkamer kun je alle kanten op, denk aan een grote sticker voor aan muur achter de bank, of plak een muursticker boven de tafel in de woonkamer. Daarnaast kun je muurstickers gebruiken om een slaapkamer of kantoorkamer op te leuken. Dit kun je doen door een motiverende tekst te plaatsen of juist te kiezen voor veel kleur. Voor een kinderkamer is het vooral leuk om muurstickers met een thema te plaatsen. Hierbij kun je denken aan een muursticker in de vorm van een groeimeter, zie onderstaande afbeelding.
groeimeter muursticker

Op maat gemaakt

Naast de standaard muurstickers, heb je ook de keuze om zelf een sticker te ontwerpen. Dit kan in de vorm van een tekst maar ook met een zelfgemaakte foto. Wil je een eigen muursticker ontwerpen? Zorg dan wel voor een beschrijving van de sticker met daarbij het bestand. Dit is zorgt voor visualisatie en kleurbeleving. Op die manier kunnen wij je goed van dienst zijn en de foto, tekst of afbeelding, volgens je wensen bedrukken.

Zakelijk

Het gebruik van muurstickers is vaak te zien in het decor van een huis. Maar vergis je niet! Dit kan ook buitenshuis worden geplaatst. Muurstickers kunnen binnen een bedrijf namelijk erg inspirerend werken door een zelf bedachte quote of wijze uitspraak. Er kan ook gedacht worden aan het plaatsen van namen op de muur. Dit versterkt de verbondenheid tussen personeelsleden en het bedrijf. Muurstickers passen dus erg goed in een zakelijk omgeving. Tip: betrek de medewerkers bij de keuze van een muursticker, vraag wat hun inspireert!

Hopelijk hebben wij je door middel van dit artikel, voldoende geïnformeerd over muurstickers. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image