By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://uniekestickers.nl/

Stickers voor je schutting

Stickers voor je schutting

Decoreer je tuinhek of schutting met een fotosticker

De lente is in aantocht maar de tuin ziek er nog winters uit. Met een mooie voorjaarsfoto op sticker voor je tuinschutting krijg je direct het voorjaarsgevoel! Lees snel meer over onze schuttingstickers...

Of het nu een mooie 3D foto is, of een prachtig bloemenveld, met onze sterk klevende stickers plak je snel en eenvoudig de mooiste foto's op jouw schutting of tuinhek. De stickers zijn voorzien van een extra sterke kleeflaag waardoor deze op nagenoeg iedere ruwe en oneffen ondergrond perfect blijft kleven. Gedrukt met UV bestendige inkten en voorzien van een extra beschermlaag zijn onze schuttingstickers duurzaam genoeg voor vele jaren kijkplezier!

foto op schutting 

Eenvoudige montage

Hoewel onze sterk klevende stickers goed hechten, is de montage niet moeilijk. Omdat de schutting niet glad is is de sticker er zonder luchtbellen eenvoudig op te plakken. Bovendien worden de stickers is handzame stroken (net zoals behang) geleverd, en uiteraard helemaal op maat gemaakt. Hierdoor past jouw foto altijd op de schutting.

De voordelen van onze sterk klevende stickers zijn:

  • water en UV bestendig
  • eenvoudige montage
  • plakt op nagenoeg iedere ondergrond
  • zeer lange levensduur

 

sticker op schutting

Meer informatie over onze stickers?

Wil je meer informatie over onze stickers, of heeft u een idee of vraag? Via onze contactpagina kunt u ons snel en eenvoudig contacteren. 

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
woensdag 08 juli 2020

Captcha Image