Fotobehang van oude industriële muur

Ditmaal is gekozen voor een naadloos fotobehang waardoor de wandbekleding uit één stuk wordt geproduceerd en gemonteerd. Doordat er een echte industriële uitstraling gecreeërd moest worden is de originele afbeelding uit onze behangcollectie - oude muren digitaal bewerkt waarbij het geheel wat donkderder is gemaakt en een aantal bakstenen zelfs zwart. Naast dat de afbeelding geheel aan de wensen is aangepast wordt het fotobehang uiteraard ook geheel op de grootte van de muur ontworpen en gedrukt zodat de afbeelding prachtig uit komt.

fotobehang oude muren industrieel

Fotobehang op maat gemaakt

Naast ons naadloos fotobehang is er ook keuze uit duurzaam vliesbehang waarbij wij ook behangsoorten met structuur hebben. In dit geval is zoals gezegd gekozen voor het naadloze fotobehang waardoor de wand in één keer bedekt wordt met de fotoprint. Het fotobehang is oersterk en kan eenvoudig gereinigd worden met een sopje. Doordat je geen naden hebt is het resultaat adembenemend echt!

fotobehang oude industriele muur 

Op zoek naar een unieke en op maat gemaakte fotowand?

Bent u ook opzoek naar een unieke fotowand voor uw woonkamer of kantoor? Kijk gerust eens rond in onze webshop waarin een zeer grote collectie met schitterende fotobehangen staan welke wij geheel voor u op maat kunnen maken. Liever zelf zoeken? Dat kan ook. In onze webshop kunt u kiezen uit meer dan 250 miljoen afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit voor een prachtige afdruk op behang. Laat u verassen door de vele mogelijkheden en lage prijzen