Behanglijm voor vliesbehang

Verkoopprijs € 20,50

Preloader

Behanglijm voor vliesbehang

Perfax Roll-on behanglijm voor het behangen van vliesbehang. Na het mengen is Perfax Roll on in 3 à 5 minuten klaar en direct op de muur aan te brengen. Het spat niet bij het aanbrengen en is gemakkelijk rolbaar met een vachtroller. Daarnaast hecht Roll on meteen goed en is het vliesbehang droog verwijderbaar. Een pakje perfax behanglijm is goed voor ca 18-20 m2 behang.

Behanglijm met unieke kleurindicator

Speciaal ontwikkeld voor het snel, eenvoudig en schoon verlijmen van behang met vliesrug of vliesbehang. Geschikt voor alle vliesbehangcollecties met gladde vliesrug, vliesrug in reliëf, alle behangbreedtes en gewichten. Hoge aanvangshechting en optimale kleefkracht tot in de naad. Door de roze kleur ziet men waar de lijm aangebracht is. Deze roze kleur verdwijnt bij droging. Perfax roll-on magic is kalkbestendig en daardoor zelfs geschikt voor toepassing op nieuwe pleisterlagen.

Het voorbereiden van de ondergrond

Zorg voor een schone, droge, vaste en vlakke ondergrond. De ondergrond moet eveneens normaal en gelijkmatig absorberend zijn en niet onderhevig zijn aan vochtproblemen. Oud behang verwijderen. Het is aan te bevelen de ondergrond na het verwijderen van het oude behang en voor het opnieuw behangen te reinigen. Scheuren en gaten dienen eveneens gevuld te worden met een vulmiddel.
Sterk zuigende ondergronden voorlijmen. Bij een weinig absorberende (weinig zuigende) ondergrond kan men een hechtbrug creëeren door een laag Perfax Lijm voor Muurrenovatie en Polystyreen (verdund met 20% water), welke verkrijgbaar zijn bij de bouwmarkt, aan te brengen. Deze laag volledig laten drogen en daarna behangen zoals een gewone pleisterlaag.

Aanmaken van het behangplaksel

Strooi in één keer de volledige inhoud van het pakje onder krachtig en voortdurend roeren in koud leidingwater en blijf doorroeren tot het mengsel glad is (na +/- 25 seconden). Gebruik voor het aanmaken en krachtig mengen van het behangplaksel bij voorkeur de Perfax Roerspaan. De gaten in de Perfax Roerspaan garanderen een optimale vermenging. Na ongeveer 2 minuten nogmaals krachtig doorroeren. 20 minuten laten staan en dan nogmaals krachtig doorroeren. Perfax Behangplaksel roll-on magic is nu klaar voor gebruik.

De voordelen op een rij

  • Direct op de muur aanbrengen
  • 100% zonder klonters
  • Unieke kleurenindicator
  • Corrigeerbaar
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Uitzonderlijke hechting 

 


Klantbeoordeling