XL deursticker voordeur rooster klassiek groen

xlvd01_Voordeur rooster klassiek groen - voorbeeld
xlvd01_Voordeur rooster klassiek groen
Verkoopprijs € 14,82
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

XL deursticker voordeur klassiek groen bestellen

De XL deursticker voordeur klassiek groen met rooster uit ons assortiment ziet eruit als een echte huisdeur. Zoek je een prachtige groene voordeur met een klassiek uiterlijk? Dan is deze groene Hollandse klassieke voordeur sticker echt iets voor jou. Met deze mooie en realistische XL deursticker tover je jouw deur om tot een echt traditionele voordeur. Omdat de foto van deze groene voordeur met rooster een hoge kwaliteit heeft is de uitstraling van de deur zeer realistisch. Deze XL deursticker, ook wel deurfolie genoemd, wordt op maat gemaakt en gedrukt op duurzaam zelfklevend vinyl. Bij het bestellen ervan kun je kiezen uit een removable of een permanente Intro variant.

Removable of permanente verkleving

De permanente versie van deze XL deursticker met traditionele voordeur print heeft een duurzame verkleving op vlakke en gladde deuren. Je brengt de folie eenvoudig aan en de hechting is duurzaam. Wil je deze klassieke groene voordeur met rooster binnen een paar jaar weer eenvoudig kunnen verwijderen? Dan kun je beter kiezen voor de removable variant. Deze zelfklevende XL vinylsticker is voorzien van een speciale lijmlaag die uitstekend hecht op gladde en vlakke ondergronden. Je kunt hem echter binnen enkele jaren ook zonder gedoe en lijmresten weer eenvoudig van de deur verwijderen.

Deursticker van een echte Hollandse klassieke voordeur op maat gemaakt

De XL deursticker voordeur klassiek groen met rooster maakt van iedere deur een echte voordeur en wordt helemaal op maat gemaakt. Je voert de afmetingen van je deur in en wij drukken de foto van jouw keuze op het gewenste materiaal. Wij kijken de afmetingen erg af van de verhoudingen van de foto, vervolgens sturen wij je eerst een ontwerpvoorstel. Pas als deze door jou is goedgekeurd wordt deze prachtige XL deursticker met klassieke groene voordeur in productie genomen.

XL klassiek groene voordeur sticker hoge kwaliteit

Al onze XL deurstickers worden tijdens productie voorzien van een speciale beschermlaag. Daarbij kun je kiezen uit een matte of glanzende variant. Door deze beschermlaag is jouw deurfolie extra goed beschermd tegen verkleuring, vuil en vocht. Onze deurstickers worden bovendien gedrukt met mileuvriendelijke UV-bestendige inkten en dat betekent dat de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi blijven!

Snelle levering van de XL deursticker voordeur klassiek groen met rooster

Onze deurstickers met voordeur print worden “in huis” stuk voor stuk volledig op maat geproduceerd met de nieuwste en milieuvriendelijke printtechnieken. Door onze eigen productie kunnen wij jouw op maat gemaakte deursticker snel drukken, snijden en leveren.. Nadat je jouw deursticker hebt besteld ontvang je hem binnen vijf werkdagen thuis. Met de duidelijke handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van deze XL voordeursticker met klassieke groene deur reuze eenvoudig.


Klantbeoordeling