XL deursticker western saloon

XL deursticker western saloon
XL deursticker western saloon 17173837_ds
Verkoopprijs € 14,82
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

Western saloon klapdeuren als XL deursticker bestellen

Howdie Cowboy, ben jij op zoek naar een stoere Cowboy deur? Verander je eigen deur in een stoere cowboydeur met deze op maat gemaakte saloon klapdeursticker en haal het WIlde Westen in huis. Jiiiihaaa! De typisch Western klapdeurtjes, die veelal in cowboyfilms te zien zijn, worden op een XL deursticker gedrukt en volledig op maat gemaakt zodat hij ook op jouw deur past. Deze XL deursticker Western Saloon, ook wel deurfolie genoemd, wordt gedrukt op een duurzaam zelfklevend vinyl waarbij je kunt kiezen uit een permanente of removable variant. De permanente folie heeft een duurzame verkleving op gladde en vlakke deuren. De Western Saloon deurfolie is eenvoudig aan te brengen en heeft een duurzame hechting. Wil je de Saloon deurfolie binnen een paar jaar weer eenvoudig kunnen verwijderen dan kun je beter kiezen voor de removable variant. Deze zelfklevende vinylsticker is voorzien van een speciale lijmlaag die uitstekend hecht op gladde en vlakke ondergronden maar binnen enkele jaren zonder lijmresten of gedoe zo van de deur afgehaald kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Deursticker van een echte western saloon op maat gemaakt

De deursticker western saloon verandert jou deur in een echte cowboy deur en wordt helemaal op maat gemaakt. U voert de afmetingen van uw deur in en wij drukken de foto van uw keuze op het gewenste materiaal. Wijken de afmetingen erg af van de verhoudingen van de foto dan sturen wij je eerst een ontwerpvoorstel. Pas als deze is goedgekeurd wordt de XL deursticker Western Saloon in productie genomen.

Hoge kwaliteit Western Saloon deursticker

Al onze XL deurstickers Western saloon worden voorzien van een speciale beschermlaag. Daarbij kun je kiezen uit een glanzende of matte variant. Door deze beschermlaag is uw Western cowboy deurfolie extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring. Doordat onze Saloon deurstickers tevens worden gedrukt met mileuvriendelijke UV-bestendige inkten blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi!

Snelle levering deursticker Western Saloon

Onze Western Saloon deurstickers worden allemaal "in-huis" geproduceerd met de nieuwste printtechnieken. Hiermee kunnen wij snel uw op maat gemaakte deursticker produceren. Nadat u uw Saloomn deursticker heeft besteld ontvang u de deursticker binnen 5 werkdagen in huis. Met de eenvoudige handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van de XL deursticker Western Saloon kinderspel.


Klantbeoordeling