Fotobehang van eigen foto of bestand

fotobehang-goedkoop
foto-op-behang-printen
eigen-foto-op-behang
Verkoopprijs € 20,52

Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang van uw eigen foto op hoge kwaliteit behang

Laat uw foto of bestand afdrukken duurzaam vliesbehang of naadloos uit 1 stuk. Ons PVC-vrije vliesbehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig aan te brengen. Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang. Bovendien is het behang later ook eenvoudig zonder stoommachine weer te verwijderen. Wilt u een echte professionele uitstraling, kies dan voor ons luxe behang met structuur of laat het zelfs geheel naadloos en uit 1 stuk afdrukken.

Kies uw type behang of uitvoering

Standaard behang drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Hoe bestelt u het fotobehang?


Heeft u zelf een mooie foto, afbeelding op ontwerp wat u graag op fotobehang wilt hebben? Voer de exacte afmetingen in van uw wand waarop het fotobehang moet komen. Upload daarbij uw foto of bestand, kies uw type behangmateriaal en vul eventuele op- of aanmerkingen in. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen word uw fotobehang in productie genomen. Eerst controleren wij uw bestand(en) en sturen u ter bevestiging een voorbeeld toe. Pas als u akkoord geeft op dit voorbeeld starten wij de productie van het fotobehang en kunt u deze binnen 7 werkdagen thuis verwachten.

Komt u er niet uit, heeft u vragen of wenst u een sample aan te vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

.


Klantbeoordeling