Fotobehang aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Dit romantische en vrolijke behang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders staat prachtig aan uw wand. Wilt u graag uw woonkamer of slaapkamer opvrolijken dan is dit prachtige aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders fotobehang een geweldige optie. Het ontwerp straalt van uw wand. En past perfect in een woonkamer of slaapkamer maar natuurlijk ook in andere ruimtes van uw woning zoals een kinderkamer of keuken past het perfect.

Kies uw type fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Standaard behang aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Hoe bestel je het fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Dat is heel eenvoudig. Je meet de muur waarop je het fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Naadloos behang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders behang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders

Wilt u dit prachtige fotobehang bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor het fotobehang met aquarel geverfde bloemen/vogels en vlinders.


Klantbeoordeling