Fotobehang klaprozen

klaprozen_68362833_ds
fotobehang klaprozen - depst-68362833 - slaapkamer
fotobehang klaprozen - depst-68362833 - woonkamer
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang met rode klaprozen

Met het fotobehang klaprozen uit onze collectie fotobehang bloemen verandert u uw woning in één klap in een vrolijke boel. Houdt u van warme kleuren en bent u gek op de natuur? Dan zijn deze prachtige klaprozen een geweldige manier om een kamer te verfraaien. Breng een kleurrijk accent aan op de muren in uw slaapkamer. Laat de lente toe in uw woonkamer en breng gelijk wat kleur in huis. Dit fraaie fotobehang lijkt misschien gewaagd, maar juist daarmee komt u vaak tot de mooiste resultaten in uw interieur. Laat een frisse wind door het huis waaien en bestel dit prachtige fotobehang. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Fotobehang klaprozen bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met klaprozen bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang klaprozen.

Kies de uitvoering of type behang klaprozen

Standaard behang klaprozen drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang klaprozen is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang klaprozen maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe werkt het?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang klaprozen wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang met klaprozen inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd. 

Naadloos behang klaprozen

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met klaprozen geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang klaprozen

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 


Klantbeoordeling