Fotobehang met Japanse bloesem

fotobehang japanse bloesem_155010404_ds
fotobehang slaapkamer japanse bloesem 155010404
fotobehang woonkamer japanse bloesem 155010404
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang Japanse bloesem

Het mooie fotobehang met Japanse bloesem uit onze collectie wordt vaak besteld door mensen die graag vertoeven in rust. Bent u ook graag in een sfeervolle ruimte waarin u helemaal kunt ontspannen? Dan is dit mooie behang echt iets voor u. Deze bijzondere Japanse bloesem trekt de aandacht op een subtiele manier. De mooie groene achtergrond brengt rust in huis. Dit mooie bloemenbehang zal prachtig staan in uw woonkamer of slaapkamer. Maar ook andere ruimtes in huis zullen veranderen in een oase van rust. Breng de natuur in uw woning en geniet van de ruimtelijke uitstraling van dit bijzondere behang. U zult hier nog lang van gaan genieten!

Kies de uitvoering of het type behang Japanse bloesem

Standaard behang Japanse bloesem drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang Japanse bloesem is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang Japanse bloesem maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Naadloos behang Japanse bloesem

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met Japanse bloesem geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Hoe werkt het?

Simpel! Je meet de muur waarop je het Japanse bloesem fotobehang wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang Japanse bloesem inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl Japanse bloesem fotobehang

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

 

Fotobehang Japanse bloesem bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met Japanse bloesem bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang Japanse bloesem.

 


Klantbeoordeling