Fotobehang met kleurrijke bloemen

fotobehang kleurrijke bloemen 2027544
fotobehang kleurrijke bloemen - slaapkamer
fotobehang kleurrijke bloemen - woonkamer
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang kleurrijke bloemen

Fotobehang met kleurrijke bloemen op uw muur aanbrengen is een ideale manier om een vrolijke sfeer in huis te brengen. Wilt u een rustige ruimte opfleuren met kleur? Dan kunt u kiezen voor kleurrijke accessoires, maar nog beter is het te kiezen voor dit prachtige fotobehang. De warme kleuren van de prachtige bloemen zorgen voor een uitstraling die zijn weerga niet kent. De witte achtergrond van het behang zorgt voor diepte, waardoor de bloemen zo uw woonkamer of slaapkamer in lijken te steken. Bent u gek op kleur en houdt u van de natuur? Dan is dit kleurrijke behang echt iets voor u!

Kies de uitvoering of het type behang kleurrijke bloemen

Standaard behang kleurrijke bloemen drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang kleurrijke bloemen is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang kleurrijke bloemen maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe werkt het?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang met kleurrijke bloemen wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang kleurrijke bloemen inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd. 

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang kleurrijke bloemen

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang  

 

Naadloos behang met kleurrijke bloemen

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het kleurrijke bloemen fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang kleurrijke bloemen bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met kleurrijke bloemen bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang kleurrijke bloemen.


Klantbeoordeling