Fotobehang pluizige wilgentakken (katjes)

Pluizige wilgentakken (katjes)_146990111_ds
Fotobehang wilgentakjes katjes rustige kleuren
Fotobehang wilgentakken met katjes zachte kleuren
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang met pluizige wilgentakken (katjes)

Dit prachtige behang met zachte pluizige katjes (wilgentakken) straalt veel rust uit aan uw wand. Wilt u graag uw woonkamer of slaapkamer een natuurlijk effect geven en houdt u niet van te drukke kleuren? Dan is dit pluizige wilgentakken (katjes) fotobehang een geweldige optie. Dit fotobehang staat perfect in een woonkamer of slaapkamer maar natuurlijk ook in andere ruimtes van uw woning zoals een kinderkamer of keuken past het perfect.

Kies uw type fotobehang pluizige wilgentakken (katjes)

Standaard behang pluizige wilgentakken (katjes) drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang pluizige wilgentakken (katjes) is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang pluizige wilgentakken (katjes) maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang pluizige wilgentakken (katjes)

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Hoe bestel je fotobehang met pluizige wilgentakken (katjes)

Dat is heel eenvoudig. Je meet de muur waarop je het fotobehang met pluizige wilgentakken (katjes) wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het pluizige wilgentakken (katjes) fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Naadloos behang pluizige wilgentakken (katjes)

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het zacht roze bloemen behang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang met pluizige wilgentakken (katjes) kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang pluizige wilgentakken (katjes)

Wilt u dit prachtige fotobehang bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor het fotobehang met pluizige wilgentakken (katjes).


Klantbeoordeling