Fotobehang roze bloemen

fotobehang roze bloemen - 35856279_ds
fotobehang woonkamer roze bloemen - 35856279_ds
fotobehang slaapkamer roze bloemen - 35856279_ds
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang roze bloemen

Met het fotobehang roze bloemen uit onze collectie creëert u een sfeervolle wand voor iedere ruimte in uw woning. Wilt u graag uw slaapkamer opknappen met een romantische muur? Zoekt u een bijzonder behang voor een kinderkamer of uw woonkamer? Dit roze bloemen fotobehang zorgt voor een inspirerende omgeving die veel warmte brengt. De bloemen op de voorgrond zijn haarscherp afgebeeld, waardoor ze zo uw huis lijken binnen te komen. De wazige achtergrond zorgt daarbij voor een 3D effect en juist dat maakt dit roze bloemen behang zo bijzonder. Maak uw woning gezellig en kies voor een natuurlijk effect in huis met deze mooie roze bloemen!

Welk type fotobehang roze bloemen

Standaard behang roze bloemen drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang roze bloemen is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang roze bloemen maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe gaat het verder in z'n werk?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang roze bloemen wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het roze bloemen fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Naadloos behang roze bloemen

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het roze bloemen fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang met roze bloemen of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang roze bloemen

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

 

Fotobehang roze bloemen bestellen

Wilt u dit mooie roze bloemen fotobehang bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang roze bloemen.

 


Klantbeoordeling