Fotobehang roze bloesem

fotobehang roze bloesem - depst-107875348_ds
Slaapkamer fotobehang roze bloesem
Woonkamer fotobehang roze bloesem
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang roze bloesem

Met dit fotobehang roze bloesem haalt u een echte blikvanger in huis waar u normaal gesproken alleen buiten van kunt genieten. Deze mooie roze bloesembomen zijn bij iedereen populair en dat is begrijpelijk, ze geven een bijzonder effect aan elke omgeving. Wilt u graag uw woning opfrissen en een origineel decor voor uw interieur? Kies dan voor dit bijzondere tafereel op uw wand en het is alsof u buiten in de tuin zit. Ook in de slaapkamer is deze fotowand prachtig om te zien. Wakker worden in een prachtige bloementuin vol roze bomen is voor iedereen geweldig. Het brengt u in een vrolijke stemming, iedere dag opnieuw!

Hoe besteld u fotobehang roze bloesem?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang met roze bloesem wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang roze bloesem inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Kies waarop u fotobehang roze bloesem wilt laten drukken

Standaard behang roze bloesem drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang roze bloesem is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang roze bloesem maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang roze bloesem

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang roze bloesem

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het roze bloesem fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang met roze bloesem kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang roze bloesem of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang roze bloesem bestellen

 

Wilt u dit schitterende fotobehang met roze bloesem bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang roze bloesem.

 


Klantbeoordeling