Fotobehang witte bloemetjes

Fotobehang witte bloemetjes_30345479_ds
fotobehang slaapkamer witte bloemetjes
fotobehang woonkamer witte bloemetjes
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang witte bloemetjes

Het fotobehang witte bloemetjes uit onze collectie is een bijzonder behang met rustige kleuren. Omdat de bloemen van onderaf zijn afgebeeld geeft dat het gevoel dat u zich onder de bloemen bevindt. Dat bijzondere perspectief is indrukwekkend, vooral omdat een wandafbeelding groot is. De natuurlijke foto met haarscherpe bloemetjes is bovendien warm van kleur en dat maakt een ruimte sfeervol. Verfraai uw woonkamer met dit bijzondere bloemen fotobehang voor een rustige sfeer. Of kies voor een wand met witte bloemetjes in uw slaapkamer voor een romantisch effect. Dit fotobehang staat in iedere ruimte mooi, dus ook in de kinderkamer, keuken of een studieruimte.

Hoe bestel je fotobehang witte bloemetjes

Je besteld snel en eenvoudig het fotobehang met witte bloemetjes op de volgende manier. Je meet de muur waarop je het fotobehang witte bloemetjes wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang met witte bloemetjes inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

Kies uw type fotobehang witte bloemetjes

Standaard behang witte bloemetjes drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang witte bloemetjes is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang witte bloemetjes maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang witte bloemetjes

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang witte bloemetjes

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het witte bloemetjes fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang met witte bloemetjes of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 

Fotobehang witte bloemetjes bestellen


Wilt u dit rustgevende fotobehang met witte bloemetjes bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang witte bloemetjes.

 


Klantbeoordeling