Fotobehang witte kersenbloesem

fotobehang kersenbloesem 239801588_ds
fotobehang kersenbloesem slaapkamer 239801588_ds
fotobehang kersenbloesem woonkamer 239801588_ds
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang witte kersenbloesem

Het fotobehang witte kersenbloesem uit onze collectie is een behang met een unieke uitstraling. De van zeer dichtbij gefotografeerde takken met blaadjes en tere bloemetjes geven een prachtig effect op iedere muur. De wazige achtergrond in combinatie met de haarscherpe foto’s van de kersenbloesem op de voorgrond is indrukwekkend. Of u dit bloemen fotobehang nu aanbrengt op een wand in uw woonkamer of slaapkamer, vervelen zal het daarom nooit. De bijzondere details van de foto in combinatie met de rustige kleuren zorgen voor een bijzonder effect in ieder interieur. Geniet van de rustgevende kleuren van dit behang, ze zorgen voor een ontspannen sfeer in iedere ruimte.

Kies uw type fotobehang kersenbloesem

Standaard behang kersenbloesem drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang kersenbloesem is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang kersenbloesem maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe bestel je fotobehang met witte kersenbloesem?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang met witte kersenbloesem wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het witte kersenbloesem fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang witte kersenbloesem

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang witte kersenbloesem

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang witte kersenbloesem geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor witte kersenbloesem naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 


Klantbeoordeling