Fotobehang witte Lelie

fotobehang witte lely - 96516320
fotobehang witte lely woonkamer - 96516320
fotobehang witte lely slaapkamer - 96516320
Verkoopprijs € 30,15
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang witte lelie

Met het fotobehang witte lelie op uw wand creëert u direct sfeer in iedere ruimte van uw woning. De haarscherp afgebeelde witte lelie met de wazige groene achtergrond zorgt voor een indrukwekkend 3D effect. Daarmee lijkt de prachtige witte lelie levensgroot uw woning in te steken op een imposante manier. Houdt u van bloemen, dan houdt u vast ook van de prachtige witte lelie. Deze serene bloem met rustige kleuren geeft een prachtig effect in een woonkamer zonder al te veel aandacht te vragen. Ook in de slaapkamer staat deze bloem fenomenaal en geeft hij een ontspannende sfeer. Al met al een fotobehang dat past bij elk interieur.

Hoe bestel je fotobehang met witte lelie?

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang witte lelie wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het witte lelie fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

Kies uw soort fotobehang met witte lelie

Standaard behang witte lelie drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang witte lelie is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang witte lelie maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met witte lelie

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang witte lelie

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het witte lelie fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang met witte lelie kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 


Klantbeoordeling