Fotobehang met galopperende paarden in rustige en neutrale kleuren

Wilde_paarden_141026290
Fotobehang met prachtige foto van galopperende paarden in rustige en neutrale kleurtinten 141026290
Fotobehang rustige lichte foto van galopperende paarden 141026290
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang galopperende paarden

Dit fotobehang met galopperende paarden in rustige en neutrale kleuren is een prachtige aanwinst voor iedere muur in je huis. De zachte tinten van deze prachtige foto passen bij de meest uiteenlopende soort interieurs. Heb je je woning ingericht met strak design meubilair of heb je juist een gemoedelijke of landelijke inrichting gekozen? Het maakt met dit behang met galopperende paarden niet uit, want dat past in elke inrichting die je maar kunt bedenken. Ook bij een klassiek interieur of een industriële inrichting maakt dit fotobehang met de krachtige paarden in galop een grote indruk. Breng licht in je woonkamer en laat deze paarden de blikvanger van je huis worden. Ook in je slaapkamer zal dit fotobehang met paarden in galop een eyecatcher zijn die direct sfeer brengt. Dit behang wordt altijd op maat gemaakt en daarmee past het op iedere wand.

Kies uw type fotobehang met galopperende paarden

Standaard behang met galopperende paarden drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met galopperende paarden is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met galopperende paarden maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Fotobehang met galopperende paarden bestellen

Wilt u dit schitterende fotobehang met galopperende paarden bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang madeliefjes.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met galopperende paarden

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Naadloos behang galopperende paarden

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met galopperende paarden geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling