Fotobehang paarden in zee

paarden1_362467604
Fotobehang met paarden in de zee op maat gemaakt
Fotobehang met galopperende paarden in de zee
Verkoopprijs € 12,50
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang met paarden in zee

Dit fotobehang Paarden in zee is enorm indrukwekkend, hoe vaak je er ook naar kijkt. De prachtige paarden die vol energie uit de zee komen rennen tonen zo veel power dat ze dan ook iedere keer weer je aandacht zullen trekken. Ben je gek op paarden en wil je eens wat anders met de inrichting van je huis? Kies dan voor dit prachtige fotobehang paarden in zee en je zult er elke dag weer van kunnen genieten. De frisse kleuren maken je huis sprankelend licht en de krachtige paarden brengen een bijzondere energie met zich mee. Of je nu een landelijk ingerichte woning hebt of een moderne, een industrieel interieur of een klassiek, deze paarden passen overal bij. Kies dit mooie fotobehang voor je woonkamer en geniet dagelijks van een prachtig uitzicht. Dit bijzondere fotobehang paarden in zee wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type of uitvoering fotobehang Paarden in zee

Standaard behang paarden in zee drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang paarden in zee is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang paarden in zee maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang paarden in zee

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang paarden in zee

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang paarden in zee geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Met Fotobehang Landschappen uw woonkamer of slaapkamer veranderen? Een goed idee.


Klantbeoordeling