Fotobehang rustige zwaan

Fotobehang rustige_zwaan_14614091
Fotobehang zwaan op rustig meer
Fotobehang zwaan op meer in zachte kleuren
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang rustige zwaan

Het fotobehang Rustige zwaan uit onze collectie is een indrukwekkend fotobehang dat veel rust uitstraalt. Zoek je een alternatief voor normaal behang of stucwerk maar wil je geen schreeuwende kleuren? Houd je natuurbehang maar wil je geen drukke achtergrond? Dan is deze prachtige zwaan die rustig in het water ligt meer dan het overwegen waard. Dit natuurlijke tafereel met de zachte kleuren en de sierlijke houding van de zwaan geven je muur een prachtige uitstraling. Het fotobehang Rustige zwaan past in iedere woning, of die nu landelijk is ingericht, klassiek of modern. Je kunt deze zwaan in het water aanbrengen op een muur in de woonkamer, je slaapkamer, studeerkamer. Ook in een kinderkamer geeft deze rustige zwaan in het water een kalme aanblik. Het fotobehang Rustige zwaan wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type fotobehang rustige zwaan

Standaard behang met rustige zwaan drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met rustige zwaan is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met rustige zwaan maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met kleurrijke pauw

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Fotobehang met rustige zwaan bestellen

Wilt u dit schitterende fotobehang met rustige zwaan bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang rustige zwaan

Naadloos behang rustige zwaan

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met de zaan op het rustige meer geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling