Grafitti muursticker met je eigen naam of tekst

Wil jij je eigen naam in grafitti stijl op je muur of deur? Wat dacht je dan van deze coole custom-made muurstickers met echte grafitti tekst. De grafitti muurstickers kunnen op diverse soorte stickermateriaal worden gedrukt, zodat er voor iedere situatie een perfecte muursticker is. Of het nu een muursticker is die 100% goed moet kleven op lastige ondergronden zoals een muur met structuur of een ruwe ondergrond, of juist weer eenvoudig verwijdert moet worden zonder lijmresten of gedoe? Wij hebben voor iedere situatie de juiste muursticker.

Grafitti muursticker voordelig en snel op maat gemaakt

De grafitti muursticker worden helemaal op maat gemaakt met je eigen naam of tekst. Hoe werkt het? Je selecteerd de muursticker van jouw keuze. Daarna vul je je naam of de tekst in die je in de graffiti sticker verwerkt wil hebben. Na je bestelling gaan wij direct voor je aan de slag en ontvang je eerst van ons het ontwerp per email. Zodra je daarmee akkoord gaat gaan wij jouw sticker mooi afdrukken op goed stickermateriaal. Na het drukken krijgt de muursticker nog een extra beschermlaagje en wordt de sticker netjes contour gesneden, zodat je alleen de grafitti op je muur of deur plakt.

Grafitti stickers voor deuren, muren of ramen

De grafitty stickers hoeven niet alleen op muren te worden geplakt. Ze blijven ook perfect kleven op andere ondergronden zoals muren, kasten, ramen en zelfs op de vloer. Voor iedere soort ondergrond kun je een geschikt stickermateriaal selecteren. Wij hebben zelfs stickermateriaal voor hele moeilijke ondergronden zoals bakstenen muren, ruw hout en nieuw stucwerk! Komt je er niet uit, heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Klantbeoordeling