Bedrukte raamfolie douche met sierlijke inktvis

rfd032_v kopie
foliekleuren raamfolie bedrukt_Tekengebied 1
Verkoopprijs € 26,68
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.
Kies je kleur bedrukking. Liever toch een eigen kleur? Neem contact met ons op. LET OP: de kleuren zijn een indicatie en kunnen afwijken van het werkelijke resultaat!

Preloader

Hoge kwaliteit melkglas raamfolie voor natte ruimten

Speciaal ontwikkelde hoge kwaliteit melkglasfolie voor uw douchewand of douchecabine. Door de duurzame zelfklevende laag blijft onze raamfolie perfect hechten op alle natte en vochtige ondergronden. Hierdoor is de raamfolie uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de glazen douchedeur van uw douchecabine of badkamerraam.

Meer privacy

Doordat de melkglasfolie wordt bedrukt en niet wordt uitgesneden kunt u optimaal genieten van uw privacy. Melkglasfolie wordt vanwege haar matte uitstraling maar toch uitstekende lichtdoorlatendheid ook wel privacyfolie genoemd. De folie laat dus wel licht door en biedt u dezelfde privacy eigenschappen en uitstraling als echt matglas.

Hoe besteld u badkamerfolie?

Simpel! U bepaald zelf de gewenste afmeting en kleur bedrukking. Onze raamfolie wordt speciaal op maat gemaakt zodat deze perfect past op uw beglazing en interieur. De raamfolie is mat van structuur, licht doorlatend en blijft perfect kleven onder zelfs de moeilijkste omstandigheden. Bovendien verhoogt onze raamfolie de privacy daar het wel licht door laat maar absoluut niet transparant is. Je kunt er dus niet doorheen kijken. LET OP: de kleurkeuze van uw bedrukking kan bij het resultaat afwijken van uw schermweergave.

Zodra u de raamfolie heeft besteld gaan wij direct voor u aan de slag! U ontvangt binnen enkele werkdagen een ontwerpvoorstel per email. Pas als u daar tevreden mee bent starten wij de productie van uw raamfolie en ontvangt u deze binnen enkele wekdagen in huis.

Aanpassing in het ontwerp?

Mocht u dit ontwerp willen laten aanpassen, of een eigen idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.

 


Klantbeoordeling