Raamfolie douche - Bathroom lotusbloem

Verkoopprijs € 26,68
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Schitterende raamfolie voor uw douchewand of douchecabine. Door de zelfklevende laag blijft onze raamfolie uitstekend zitten op alle natte en vochtige ondergronden. Hierdoor is de raamfolie uitermate geschikt voor bijvoorbeed de glazen douchedeur of douchecabine.

U bepaald zelf de gewenste afmeting. Onze raamfolie wordt speciaal op maat gemaakt. De witte elementen zullen worden uitgesneden uit melkglasfolie, zodat deze transparant zijn op het glas. De raamfolie is mat van structuur, licht doorlatend en blijft uitstekend kleven. Bovendien verhoogt onze raamfolie de privacy daar het wel licht door laat maar niet transparant is. Je kunt er dus niet doorheen kijken.

Mocht u dit ontwerp willen laten aanpassen, of een eigen idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling