Raamfolie boeddha carpe diem

Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Mooie raamfolie met boeddha en tekst carpe diem. Deze raamfolie wordt geheel op maat gemaakt, net zoals alle andere raamfolies op onze website. Alle witte delen zullen worden uitgesneden uit melkglasfolie, zodat deze transparant zijn op uw raam. De raamfolie wordt gesneden uit professioneel melkglasfolie wat het licht uitstekend doorlaat en uitstekend blijft kleven. Bovendien verhoogt onze raamfolie de privacy daar het wel licht door laat maar niet transparant is. Je kunt er dus niet doorheen kijken.


Let op: boeddha zelf is minimaal 55 cm hoog. U mag zelf in het opmerkingenveldje (tijdens de bestelling) aangeven hoe hoog de band mag worden waar boeddha in zit. Vult u geen bandhoogte in tijdens uw bestelling dan zullen wij het ontwerp in verhouding produceren.

Mocht u dit ontwerp willen laten aanpassen, of een eigen idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling