Raamfolie gras en bloemen

rfh_003
rfh_003-a
rfh_003-b
Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Raamfolie gras en bloemen. De witte elementen zullen worden uitgesneden uit melkglasfolie, zodat deze transparant zijn op uw raam. De raamfolie wordt gesneden uit professioneel melkglasfolie wat het licht uitstekend doorlaat en uitstekend blijft kleven. Bovendien verhoogt onze raamfolie de privacy daar het wel licht door laat maar niet transparant is. Je kunt er dus niet doorheen kijken.

Let op de hoogte van de folie is de totale foliehoogte, dus niet de bandhoogte. Wilt u liever de bandhoogte aanhouden en de elementen er bovenuit laten steken dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een persoonlijk bestellinkje sturen.

Mocht u dit ontwerp willen laten aanpassen, of een eigen idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling