Raamfolie Home is where the Heart is

rfh_027_v-kopie-2
rfh_027-a
rfh_027-b
Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Deze schitterende met de hand ontworpen raamfolie is werkelijk uniek. Met deze prachtige raamfolie wordt ieder raam een waar sierraad.
De tekst Home is where the Heart is zal uit de raamfolie gesneden worden.

Onze raamstickers worden uitgesneden uit speciale "melkglasfolie". Raamfolie van UniekeStickers.nl worden gesneden uit professionele raamfolie en hebben de positieve eigenschap dat het zich makkelijk, zonder luchtbellen laat plakken, licht uitstekend doorlaat maar niet transparant is wat de privacy ten goede komt. 

Let op de hoogte van de folie is de totale foliehoogte, dus niet de bandhoogte. Wilt u liever de bandhoogte aanhouden en de elementen er bovenuit laten steken dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een persoonlijk bestellinkje sturen.

Mocht u eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling