Raamfolie met gekleurd hart

rfh_031-03
rfh_031-a
rfh_031-b
rfh_031-01
rfh_031-02
rfh_031-04
rfh_031-05
Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Kies uw kleur bedrukking op de raamfolie
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Raamfolie met gekleurd hart. De witte elementen zullen worden uitgesneden uit melkglasfolie, zodat deze transparant zijn op uw raam. Het hart kan worden gedrukt in verschillende kleuren. De raamfolie is mat van structuur, licht doorlatend en blijft uitstekend kleven. Bovendien verhoogt onze raamfolie de privacy daar het wel licht door laat maar niet transparant is. Je kunt er dus niet doorheen kijken.

Mocht u dit ontwerp willen laten aanpassen, of een eigen idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling