Raamfolie met huisjes

rfh_024_v-kopie-2
rfh_024-a
rfh_024-b
Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Mooie raamfolie met huisjes. De trend van komend jaar! U kent allemaal wel de polulaire houten huisjes. Maar nog leuker zijn deze huisjes als raamfolie!

De ramen en contouren van de huisjes worden contourgesneden. Onze raamstickers worden uitgesneden uit speciale "melkglasfolie" van professionele kwaliteit. Hierdoor is de raamfolie eenvoudig zonder luchtbellen aan te brengen en blijft het gegarandeerd jaren goed. Deze folie is dus absoluut niet te vergelijken met de folie die u bijvoorbeeld in de bouwmarkt koopt.

Mocht je eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling