Sjabloon Bloemen 2

sjbln02 sjabloon_bloemen-2-01
sjbln02 sjabloon_bloemen-2-02
Verkoopprijs € 13,61
Voer de gewenste afmetingen van uw sjabloon in centimeters in. LET OP: de afmetingen die u invult is voor de vorm waarvan u het sjabloon wenst. Wij maken automatisch het vlak rondom deze vorm groter zodat u deze eenvoudig kunt sjabloneren.
Breedte
Hoogte
Kies hier uw type sjabloonfolie. Bij de productomschrijving vindt u meer informatie over de soorten sjabloonfolie

Preloader

Verfsjablonen met bloemen

Op maat gemaakt verfsjabloon met horizontale bloemen. De bloemen worden gesneden uit een speciale sjabloonfolie waarvan u zelf kunt kiezen op welke ondergrond u het sjabloon wenst te gebruiken. Daarmee versiert u in no-time uw muur, meubel of andere ondergrond. De grootte van het sjabloon kunt u zelf bepalen. Let wel; de afmetingen zijn voor de vorm van uw sjabloon. De extra ruimte daar omheen wordt dus ietsje groter.

Welk type sjabloonfolie heb ik nodig?

Voor nagenoeg iedere ondergrond hebben wij een sjabloonfolie. U kunt kieze uit de volgende typen sjablonen:


Weinig kleefkracht
Sjablonen met weinig kleefkracht zijn met name geschikt voor alle gladde en fragile ondergronden zoals glas en lak. Dit type sjabloonfolie wordt vaak gebruikt op auto's en motoren. Door de zeer lichte kleefkracht is deze folie niet geschikt voor interieur en exterieur toepassingen!

Normale kleefkracht
Sjablonen met een normale kleefkracht kunnen bijna voor alle typen ondergronden worden gebruikt. De kleefkracht van dit type sjabloonfolie kan worden gebruikt op muren, meubels, tegels, steen en beton, hout en vloeren.

Hoge kleefkracht
Sjablonen met een hoge kleefkracht worden enkel gebruikt op poreuze en moeilijke ondergronden zoals ruwe bakstenen muren, spachtelputz en structuurverf, tegels etc.


Twijfelt u over welk type sjabloonfolie u het best kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het sjabloon?

U plakt eenvoudig het sjabloon op de te schilderen ondergrond. Wrijf of druk het sjabloon voorzichtig aan en u kunt direct aan de slag! Het grote voordeel van onze unieke sjablonen is dat deze zich goed op de ondergrond hechten, waardoor u optimaal kunt sjabloneren. Het mooiste en strakste resultaat op oneffen ondergronden krijgt u door het sjabloon te spuiten of te tamponeren.

Let echter wel goed op met verf. Deze kan gaan vloeien zodra u deze met een roller of kwast aanbrengt waardoor de lijnen niet meer strak zullen zijn. Het mooiste resultaat behaalt u door de verf te spuiten of heel dun in laagjes aan te brengen, bijvoorbeeld door het sjabloon te tamporeren.

 

Onze plaksjablonen zijn geschikt voor éénmalig gebruik. Let op: plaksjablonen kunnen de ondergrond zoals verf of stucwerk beschadigen. Twijfelt u over de kwaliteit van uw ondergrond, neem gerust contact met ons op. Op verzoek kunnen wij u een proefstukje toesturen om de ondergrond te testen. UniekeStickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade door gebruik van haar producten.


Klantbeoordeling