Corona sjabloon - Houd voldoende afstand wachtlijn - 135x20cm

Verkoopprijs € 68,97

Preloader

Voordelig op maat gemaakt Corona Sjabloon

Bestel nu de Unieke "Houd voldoende afstand" sjablonen van UniekeStickers. Het herbruikbaar sjabloon wordt gesneden uit 3mm aluminium en is daarmee uitstekend meerdere malen te gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld uw terras of entree te voorzien van duidelijke wachtlijnen. Met behulp van onze Corona sjablonen bent u straks helemaal klaar voor de nieuwe "anderhalve meter samenleving".

Houd voldoende afstand sjabloon

De Houd voldoende afstand sjablonen van UniekeStickers worden gesneden uit 3mm aluminium en zijn daardoor extra duurzaam en sterk. Alle elementen die zwart zijn op de afbeelding worden uitgefreesd en zijn daardoor te spuiten / schilderen. Door de duurzame eigenschappen van het herbruikbare corona sjabloon is het goed mogelijk om op vele ondergronden te sjabloneren zoals straatstenen of zelfs deurmatten. Wilt u liever niet spuiten of verven, kies dan voor onze Corona vloerstickers.

Herbruikbare Corona sjablonen op maat gemaakt

De Houd afstand sjablonen worden door ons op maat gemaakt. Indien u liever een andere afmeting wilt hebben, of wellicht het sjabloon qua vormgeving wilt aanpassen, laat het ons weten. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.  Wij denken graag met u mee.


Klantbeoordeling