Reservering verplicht sticker

Verkoopprijs € 7,37
Type kleeflaag

Preloader

Reservering verplicht sticker

Deze reservering verplicht sticker is een snelle en eenvoudige manier om uw klanten te wijzen op de nieuwe RIVM richtlijnen rondom de Corona situatie. Een onderdeel  van deze regels is dat het voor uw klanten verplicht is om vooraf een afspraak te reserveren en dat spontane inloop-afspraken helaas niet toegestaan zijn. Ideaal voor alle contactberoepen waarvoor deze regel geldt.

Sticker reservering verplicht

De sticker "reservering verplicht" wordt gedrukt op een hoge kwaliteit vinylsticker waarbij er een keuze is uit een permanente of removable kleeflaag. Beide stickers zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en ongevoelig voor regen of UV-licht. De reservering verplicht stickers blijven perfrect kleven op alle gladde niet-poreuze ondergronden zoals ramen en deuren. Wel is van belang dat deze schoon en vervrij zijn alvorens de sticker kan worden aangebracht. De reservering verplicht sticker is 18x7cm groot en wordt na het drukken netjes contour gesneden in de vorm van de rode rand.

Indien u een sticker op maat zoekt, of u wenst een ander formaat of vorm sticker, laat het ons weten. Wij ontwerpen, produceren en leveren stickers op maat, snel en voordelig.


Klantbeoordeling