RIVM richtlijn sticker 35x15cm

CRNA-RL1 RIVM richtlijn sticker blauw
CRNA-RL1 RIVM richtlijn sticker wit
Verkoopprijs € 12,37
Selecteer het aantal
Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

Preloader

Breng de nieuwe hygiëne regels van het RIVM bij uw klanten en bezoekers onder de aandacht met deze richtlijn sticker. Ideaal voor op de spiegel in het toilet of naast de toegangsdeur van uw school of horeca gelegenheid. De richtlijn stickers zijn universeel en kunnen op vele ondergronden worden toegepast zolang deze schoon, glad en niet-poreus zijn. De stickers zijn voorzien van een removable kleeflaag en kunnen zonder problemen op alle gladde en niet-poreuze onderdelen geplakt worden en zonder lijmresten of gedoe weer verwijderd worden.

Hygiëne richtlijn sticker

De hygiëne richtlijn sticker wordt gedrukt op een hoge kwaliteit vinyl en is voorzien van een extra beschermlaag. Hierdoor kan de richtlijn sticker zonder problemen ook in natte ruimten of buiten worden toegepast en kunnen ze worden schoongemaakt met alle gangbare reinigingsmiddelen.

Richtlijn sticker op maat gemaakt

Heeft u speciale wensen, wilt u een andere (huisstijl)kleur of wellicht een ander formaat? Geen probleem! Wij maken al onze hygiëne-maatregel stickers op maat. Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen. 

 

Onze removable stickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable stickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling