Sticker - deze zitplek is beschikbaar

Verkoopprijs € 10,37

Preloader

Deze zitplaats is beschikbaar sticker

Ronde sticker - deze zitplaats is beschikbaar - voor een eenvoudige en duidelijke manier om uw klanten of bezoekers te attenderen op de huidige social distancing regels. Deze maatregeling die onlangs is opgelegd door de Nederlandse overheid. Door 1,5 meter afstand van elkaar te houden verklein je het risico op besmetting met het Corona COVID-19 virus.

De ronde zitplaats vrij sticker kan zowel binnen als buiten op de vloer, stoel of bank worden geplakt. De zitplaats vrij sticker is met een diameter van 20cm groot genoeg om goed op te vallen. Daarmee is deze veelzijdige sticker ideaal voor zitplaatsen van openbare ruimten, wachtkamers, terassen, bioscoop- of theaterzalen of gewoon op werkplekken waar meerdere mensen elkaar kunnen ontmoeten. Met deze opvallende ronde zitplaats-vrij-sticker heeft u een doeltreffend hulpmiddel om uw bedrijf te laten voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM en bent u klaar voor de nieuwe 1,5 meter samenleving!

Zitplaats beschikbaar sticker voor op straat, vloerbedekking of stoelen

Bestel nu de ronde zitplaats vrij sticker voor een duidelijke markering dat uw klanten, bezoekers of eigen werknemers gepaste afstand houden voor social distancing. Met een diameter van 20cm is deze goed klevende vinylsticker groot genoeg om goed op te vallen. De ronde zitplaats stickers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt op vlakke, ruwe of zelfs textiele ondergronden.

De removable zitplaats is beschikbaar sticker is voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag die op nagenoeg iedere ondergrond perfect blijft plakken. Door de speciale removable kleeflaag is deze sticker zowel binnen als buiten te gebruiken en kan de sticker zonder plakresten of gedoe binnen 6 maanden weer verwijderd worden.

Zitplek is beschikbaar sticker ook voor tapijt

Naast dat deze zitplaats is beschikbaar sticker op vele ondergronden goed blijft kleven zijn ze ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze stickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vinylstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke zitplaats stickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Onze removable zitplaats stickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling