Klikosticker Vintage Floral 1

Klikosticker vintage floral 14
Klikosticker vintage floral 1-01
Verkoopprijs € 12,37
Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Wilt u de klikosticker met tekst? Kies dan "JA" en voer uw eigen persoonlijke tekst in.

Preloader

Klikosticker met vintage flowers

Op maat gemaakte klikosticker type Vintage Flowers 1, waarbij het mogelijk is om een gepersonaliseerde tekst op de klikosticker te drukken. Onze klikostickers worden gedrukt op een duurzaam vinyl en voorzien van een glans laminaat voor een extra lange levensduur. Bovendien drukken wij onze stickers met UV-bestandige inkten waardoor verkleuring niet of nauwelijks op zal treden. Bovendien worden de klikostickers allemaal op maat gemaakt. U kunt dus zelf bepalen hoe groot u de sticker wilt hebben. Daarmee weet u 100% zeker dat het design naar keuze altijd op uw kliko past!

Klikostickers met gepersonaliseerde tekst of adres

Het unieke aan onze klikostickers is dat deze volledig te personaliseren zijn. Zo wordt uw minicontainer niet alleen een plaatje om te zien, maar bovendien ook herkenbaar. Als u ervoor kiest om de kliosticker uit te laten voeren met een persoonlijke tekst, ontvangt u na uw bestelling altijd eerst een ontwerpvoorstel van onze ontwerpafdeling. Zo ziet u precies hoe uw sticker eruit zal komen te zien. Pas nadat u tevreden bent en akkoord geeft op het ontwerpvoorstel zullen wij uw sticker in productie nemen en binnen 5 tot 7 werkdagen toe sturen.

Klikostickers ook voor andere toepassingen

Omdat onze klikostickers worden gedrukt op duurzaam zelfklevend vinyl is het goed mogelijk de stickers ook op andere ondergronden te plakken. Let daarbij op dat de ondergrond wel schoon, niet-poreus en vetvrij is. Heeft u twijfels of vragen, laat het ons weten. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Klantbeoordeling