Budget stickers

budgetstickers
glans-of-matte-stickers
stickers-uitgesneden-in-vorm
Verkoopprijs € 9,37

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Kies uw uitvoering

Preloader

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit sticker maar wilt u liever niet teveel betalen? Onze Budgetstickers bieden u dezelfde kwalitatieve eigenschappen van een duurzame Vinyl Sticker tegen een zeer scherpe prijs! Ideaal voor promotionele of betaalbare decoratieve doeleinden.

Goedkope stickers nodig?

Onze Budget Stickers worden gedrukt op monomeer Vinyl. Het voordeel van deze stickers is dat ze dezelfde afdrukkwaliteit hebben van de duurdere Vinyl Stickers tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor zijn de stickers uitstekend geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Onze Budget Stickers zijn UV- en waterbestendig en hebben een levensduur van gemiddeld 3 tot 5 jaar. De stickers worden superscherp en in een hoge kwaliteit geprint met de nieuwste digitale printtechnieken en gesneden in ieder gewenste vorm of formaat.

Waarom zijn de Budget Stickers dan zo goedkoop?

Los dat wij al onze sticker producten zelf in huis produceren gebruiken wij voor onze Budget Stickers een zogenaamd een monomeer vinyl. Het grote voordeel is dat niet alleen het materiaal goedkoper is dan de duurdere (polymeer) vinyl maar de afdrukkwaliteit is precies hetzelfde! Het verschil zit hem in de geschatte levensduur van de sticker. Daar waar de polymere stickers (onze Vinyl Stickers) een zeer lange levensduur hebben gaan de monomere stickers gemiddeld 3 tot 5 jaar minimaal mee.

Veel of weinig stickers nodig, groot of klein

In tegenstelling tot vele andere aanbieders zijn onze goedkope stickers al per stuk bestelbaar. U hoeft er dus geen honderden of duizenden te bestellen. En omdat wij onze stickers digitaal contour snijden zit u niet vast aan hoge kosten voor een zogenaamd stansmes. Wij kunnen uw sticker al vanaf één exemplaar uitsnijden in iedere vorm die u wilt zonder extra kosten! Uiteraard kunt u bij ons ook grotere oplagen bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u echter een speciaal verzoek of misschien wenst u een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

 


Klantbeoordeling