Stickers met extreem sterke kleefkracht

sticker-harde-kleefkracht
sticker-extra-sterke-lijm
vinylstickers-extra-sterk
foto-op-schutting
sticker-op-muur
Verkoopprijs € 17,55

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden
Kies uw uitvoering

Preloader

Duurzame vinylstickers voorzien van een extreem sterke lijmlaag. De stickers blijven perfect kleven op zeer lastige ondergronden zoals stucwerk, ruw hout, baksteen, beton, wanden met structuur etc. Bovendien kan de sticker na het plakken verwarmd worden met bijvoorbeeld een fohn waarna de sticker de vorm van de ondergrond zal aannemen.

Stickers voor moeilijke ondergronden

Onze stickers worden gedrukt op professioneel zelfklevend polymeer vinyl met UV-bestendige inkten. Het voordeel van deze stickers is dat ze eenvoudig te plakken zijn en een zeer lange levensduur hebben. De stickers met extreem sterke kleeflaag zijn geschikt voor zeer veel toepassingen, zowel binnen als buiten, en blijven perfect kleven op bijvoorbeeld:

  • Baksteen
  • Beton
  • Hout
  • Stucwerk
  • Gips (als deze stofvrij is)
  • Muren met structuur

Kleine of grote stickers?

Zoekt u een paar kleine stickers, of juist hele grote? Wij printen, snijden en monteren (op verzoek) uw sterk klevende stickers vakkundig en geheel op maat. Doordat de vinylstickers met sterke lijmlaag uitstekend geschikt zijn om op ruwe en oneffen ondergronden te plakken kunnen er fraaie resultaten behaald worden!

Heeft u twijfels of de full color stickers geschikt zijn voor u? Neem gerust contact met ons op middels ons contactformulier en wij komen hier zeer spoedig op terug.


Klantbeoordeling