Vinyl stickers

op-maat-gemaakte-vinylstickers
vinylstickers-worden-geprint
xl-stickers
vinylsticker-op-muur
Verkoopprijs € 12,37

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden
Kies uw uitvoering

Preloader

Bestel snel en voordelig vinylstickers van uw eigen bestand of ontwerp. Onze vinylstickers zijn geschikt voor vele toepassingen omdat deze UV- en weersbestendig zijn. Ze zijn dus zowel binnen als buiten te gebruiken en hebben bovendien een zeer lange levensduur.

Stickers met een lange levensduur

Onze stickers worden gedrukt op duurzaam zelfklevend polymeer vinyl met UV-bestendige inkten. Het voordeel van deze stickers is dat ze eenvoudig te plakken zijn, een zeer lange levensduur hebben en ook eenvoudig te verwijderen zijn. Ideaal als u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de sticker. Hierdoor zijn vinylstickers perfect geschikt als reclamesticker of interieur graphic. De voordelen van onze vinyl stickers:

  • Zeer lange levensduur
  • Bestand tegen water en UV straling
  • Full colour bedrukt
  • Uit te snijden in iedere wensbare grootte of vorm

Stickers contour snijden in alle vormen

Als extra optie kunnen wij uw stickers zelfs contour snijden. Hierdoor wordt de vorm van uw sticker uitgesneden. Wij kunnen vinylstickers kosteloos snijden in iedere wensbare vorm zonder beperkingen. Of het om 1 sticker gaat of om 100 stickers, UniekeStickers drukt en snijdt uw vinyl stickers snel, goed en voordelig.

Kleine of juist hele grote stickers nodig?

Of u nu kleine stickers zoekt als reclamesticker of promitionele doeleinden, of juist hele grote stickers om complete wanden of panelen mee te bedekken, wij printen, snijden en monteren (op verzoek) uw stickers snel en voordelig op maat. Heeft u vragen over onze vinylstickers of heeft u hulp nodig bij de juiste keuze of ontwerp? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u een zelfklevende oplossing op maat!


Klantbeoordeling