Vloerstickers

vloerstickers
goedkoop-vloerstickers-bestellen
sticker-op-vloer-plakken
Verkoopprijs € 12,37

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden
Wilt u een sticker met een permanente of eenvoudig te verwijderen kleeflaag?
Kleeflaag

Preloader

Bent u op zoek naar vloerstickers van hoge kwaliteit maar u wilt liever niet teveel betalen? Dan zijn de vloerstickers van UniekeStickers.nl wellicht iets voor u! Wij printen en snijden uw vloersticker snel en voordelig op maat. Of het er nu één is of vele honderden, wij bieden u een hoge kwaliteit vloersticker voor een uiterst concurrende prijs! Voor zowel particulier als zakelijke klant.

Slijtvaste vloerstickers op maat gemaakt

Onze vloerstickers worden geproduceerd op een hoge kwaliteit vinylsticker en voorzien van een uiterst slijtvaste beschermlaag. Hierdoor is de sticker eenvoudig zelf te plakken en is het oppervlak ruw zodat mensen er niet op uitglijden! Naast dat wij de stickers fullcolor bedrukken met uw foto, logo of tekst, kunnen wij de stickers ook uitsnijden in iedere wensbare vorm. Hierdoor is nagenoeg alles mogelijk. Ideaal voor promitionele doeleinden of puur ter verfraaiing van uw vloeroppervlak.

De voordelen van onze vloerstickers:

  • Hoge kwaliteit stickermateriaal
  • Zeer slijtvast
  • Fullcolor bedrukt
  • Uit te snijden in iedere wensbare vorm
  • Ruw anti-slip beschermlaag

Vloerstickers voor ieder oppervlak

Onze vloerstickers zijn in twee varianten te verkijgen; een tijdelijke of permanente belijming. Een tijdelijke vloer sticker is ideaal voor tijdelijke promotionele doeleinden. Voordeel is dat dit stickermateriaal eenvoudig weer te verwijderen is. Nadeel is dat de tijdelijke vloerstickers alleen op schone en gladde ondergronden goed blijft kleven. Is uw vloer echter erg ruw en oneffen (grindvloer, stoeptegels of andere ruw vloeroppervlak) dan zijn onze permanente vloerstickers een perfecte oplossing! Deze vloerstickers zijn voorzien van een extreem sterke plaklaag waardoor deze op nagenoeg ieder oppervlak perfect blijft kleven! Hoewel wij dit een permanent hechtende vloersticker noemen, zijn de stickers natuurlijk altijd zonder problemen te verwijderen.

Twijfelt u aan welke vloersticker het beste voor u geschikt is? Geen gerust contact met ons op. Uiteraard kunnen wij u op verzoek een sample doen toekomen.

 


Klantbeoordeling