Tuindoek Bicycle

Verkoopprijs € 24,20

Tuindoek Love

Verkoopprijs € 24,20

Tuindoek Roses

Verkoopprijs € 24,20

Tuindoek Le Jardin

Verkoopprijs € 24,20

Voordelig tuindoeken met foto op maat kopen of laten maken

Voor het opfleuren en gezelliger maken van de tuin, zijn tuindoeken dé uitkomst. De laatste jaren zien we het steeds vaker terugkomen in het tuinbeeld. Met name doordat tuindoeken steeds meer worden aangeboden maar tevens omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarnaast creëert een tuindoek meer identiteit en maakt het de tuin uniek. Zo zal geen enkele andere tuin meer lijken op de van u. Ofwel - maak uw tuin bijzonder en kies voor een tuindoek!

Hoge kwaliteit tuindoeken

Bang dat de tuindoek snel zal vervagen en/of scheuren? Geen zorgen! De tuindoeken zijn namelijk speciaal gemaakt voor buiten. Zo zijn de doeken weerbestendig, doordat deze zijn bedrukt met regen- en UV bestendige inkten. Daarnaast zijn de doeken gemaakt van 510 grams duurzaam vinyl. Door deze combinaties hebben de tuindoeken een lange levensduur en kan men lang genieten van een prachtige uitstraling in de tuin.

Tuindoeken op maat

Unieke Stickers heeft een breed assortiment aan tuindoeken. Zo zijn er verschillende vaste prints waaruit u kunt kiezen en welke passen in diverse soorten tuinen. De tuindoeken lopen uiteen van buddha’s tot aan bloemen en quotes. Mocht u in het vaste aanbod van Unieke Stickers alsnog niet de gewenste tuindoek vinden, dan heeft u de mogelijkheid om een eigen ontwerp tuindoek door te geven. Denk hierbij aan mooie foto’s welke u heeft gemaakt in de natuur, op vakantie en/of van familie/vrienden. Tevens kan het een afbeelding zijn welke u heeft gevonden op internet en waarover u erg enthousiast bent. Alle ontwerpen zijn mogelijk mits de foto/afbeelding een hoge resolutie bevat. Zo bent u gegarandeerd van een strakke en goedkope tuindoek van hoge kwaliteit.

Afmetingen tuindoek

Niet alleen kan bepaald worden welke afbeelding op het doek terecht komt, het is eveneens mogelijk om de afmetingen zelf te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld de volledige breedte van een 8 meter tuin/schutting bedekken maar ook korte lengtes van 1 meter. In beide gevallen is het van belang dat de tuindoeken goed worden bevestigd. Door de ronde ogen, welke wij al in de punten van het doek hebben verwerkt, wordt het monteren een stuk eenvoudiger gemaakt. Hierdoor heeft u alleen nog maar spijkers te bevestigingen en/of gebruik te maken van elastiek.

Klantbeoordeling