Meest gestelde vragen

Afkoelperiode:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk en annuleren:
Op maat gemaakte producten vallen helaas buiten het wettelijke retourbeleid. Deze producten worden voor u op maat gemaakt en zijn daardoor niet meer wederverkoopbaar.

Bezoekadres:
UniekeStickers is gevestigd op Zeilschip 22d te Houten. Wij opereren vanuit onze webshop en ontvangen daarom geen klanten zonder afspraak. Mocht u een afspraak willen maken voor een bezoek of andere reden dan verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te plannen middels ons contactformulier.

Klantbeoordeling