Voordelig op maat gemaakte Raamfolie bestellen

Duurzame raamfolie voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Met op maat gemaakte raamfolie van UniekeStickers kan dat. Wij snijden uw gewenste vorm of tekst uit hoge kwaliteit raamfolie. Dit geeft uw raam een exclusieve uitstraling en biedt u bovendien privacy. Naast raamfolie snijden kan UniekeStickers ook raamfolie bedrukken. Uw eigen tekst, foto of logo gedrukt op raamfolie...alles kan!

Raamfolie gratis op maat gemaakt

Met onze grote en groeiende collectie unieke raamfolie designs onderscheiden wij ons van de rest. Zo is ieder ontwerp gratis en volledig aan te passen aan uw wensen. Heeft u een bijzonder formaat raam, of een bepaalde wens, wij passen de raamfolie designs gratis voor u aan!

Raamfolie in 3 eenvoudige stappen bestellen

  1. Vul de gewenste afmetingen in en plaats uw bestelling.
  2. Na uw betaling start UniekeStickers direct met het produceren van uw raamfolie. Wijkt het ontwerp af van het voorbeeld op onze website dan sturen wij u vooraf eerst een voorbeeld.
  3. Na de productie zal uw op maat gemaakte raamfolie binnen 5 werkdagen worden toegezonden.

Raamfolie van UniekeStickers is compleet, eenvoudig en veilig. Onze raamfolie producten worden compleet geleverd met handleiding en gratis montage rakel. De raamfolie is eenvoudig en zonder luchtbellen met wat water en zeep op uw raam aan te brengen.

Raamfolie laten monteren

Hoewel onze raamfolies eenvoudig zelf te monteren zijn kunt u er ook voor kiezen de montage door ons te laten verzorgen. Wij monteren uw raamfolie snel, goedkoop en vakkundig bij u thuis of op locatie. Hiervoor kiest u de optie montageservice tijdens het bestellen van uw product. U ontvangt dan van ons geheel vrijblijvend de optionele montagekosten per email, waarna u met ons een montagedatum kunt afstemmen. Heeft u vragen over onze raamfolie of montageservice? Wij vernemen het graag van u!

Klantbeoordeling