XL deursticker van je favoriete stad op maat gemaakt

Onze XL deurstickers, ook wel deurfolie genoemd, is een speciale zelfklevende folie waarmee u de gehele deur kunt beplakken. Hiermee creëert u in een handomdraai een totaal andere look-en-feel aan uw deur en uw interieur. Onze XL deurstickers worden gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken en zijn zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier.

XL deursticker stad

Onze deurfolie stad wordt op maat geproduceerd. U kunt kiezen uit één van de vele hoge kwaliteit foto's óf u laat uw eigen deursticker produceren van uw eigen foto of ontwerp. Alles kan! Hiermee bepaalt u zelf hoe uw deur endus uw interieur eruit komt te zien. Uiteraard zullen wij voorafgaande aan de productie in dat geval altijd uw bestanden technisch controlleren of deze voldoen aan de kwaliteitseisen zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Verschillende soorten deursticker stad

Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte deursticker. Onze standaard deursticker stad is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting waarmee u de deur voor jarenlang kunt voorzien van uw persoonlijke opdruk. Liever iets tijdelijks? Kies dan voor onze unieke removable folie. Deze speciale XL deursticker is voorzien van een niet-permanente kleeflaag en heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren maar kan bovendien net zo eenvoudig weer zonder lijmresten of gedoe van de deur verwijderd worden. Daarbij kunt u bij beide soorten folie kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag waarmee uw deursticker nog eens extra goed beschermd is tegen vocht, vuil en verkleuring!